Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ну як так?

2011-12-02 08:27 Єдине, що може радувати, так це перше місце в чемпіонаті. Єдине, що може насторожувати - перше ...

Єдине, що може радувати, так це перше місце в чемпіонаті. Єдине, що може насторожувати - перше місце в чемпіонаті, адже чемпіонат ще не закінчився.

Не знаю, як ви, але я розчарований виступами моєї улюбленої команди в цьому сезоні. А сезон починався не так вже й погано. Спочатку була перемога в Суперкубку над нашими одвічними суперниками. Потім захоплюючий матч з Металістом, в якому динамівці показали всю красу футболу...

Але вже скоро трапилося непоправне - виліт із Ліги Чемпіонів. Поразка як вдома, так і в Казані. Я не кажу, що Рубін слабка команда, але вибачте мене, такого суперника ми повинні проходити.

Другою краплиною став виліт із кубку. Гравці провалили початок матчу, а винні в усьому стали вболівальники, які зібрались на стадіоні, щоб побачити перемогу, і звичайно ж не забули про піро. Всі говорять про сучасний футбол. Так от, піротехніка, це невід`ємний атрибут сучасного футболу.

Третя краплина - чемпіонат. Щоб бути чемпіоном, потрібно не лишень набрати максимальну кількість очок і обійти суперників, а й показати чемпіонський футбол. Згадайте матчі проти Металурга, Таврії, Металіста і останній матч проти Оболоні. Хіба це футбол? Нам потрібне таке чемпіонство?

Остання краплина - вчорашній матч. Я оптиміст і щиро вірю в Єврокубкову весну на берегах Дніпра. Але я і реаліст: шанси на вихід з групи майже рівні нулю.

Навіщо нам така гра? Другий тайм матчу можливо дивитися лишень з валідолом. Чому гравців не вистачає на цілий матч? І нарешті, навіщо нам такий тренер? Лужний подарував нам Єврокубки минулого року і був звільнений. Що чекає на Сьоміна? 

Останнє. На мою скромну думку, нам потрібний вітчизняний фахівець. У нас є Кварцяний, Павлов, Максимов, Блохін, Михайличенко, Буряк... Вони є живими представниками історії нашого футболу. Навіщо нам хтось інший?

Дякую

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.12.2011, 08:27
02.12.2011, 08:27
80324 1 hagehog
forze
Автор:
(forze)
Статус:
Читатель (28 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Брест Реймс 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Ворскла Минай - : - 11 мая 13:00
Чемпионат Англии Фулхэм Ман.Сити - : - 11 мая 14:30
Чемпионат Испании Мальорка Лас-Пальмас - : - 11 мая 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть