Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Дякуємо, пане Сьомін! Або чи потрібна нам така євровесна?

2011-12-02 18:33 Не інакше як "хворобою чужого поля" можна назвати виступи команди на полях суперників. Ну, один раз ...

Не інакше як "хворобою чужого поля" можна назвати виступи команди на полях суперників. Ну, один раз – не гондурас, ну, другий матч зіграли в подібному ключі, а потім….
Загалом всі матчі евроліги відіграли в подібному стилі: Макабі, Беш, Сток, + Металіст на додачу. Грати в російську рулетку, або понадіємось на русское «авось» не лічить такому клубу як Динамо. З Металом, відверто, було везіння, що перевага була в 2 голи, і ті не вспіли ще забити – було таке враження. Так, могли і зберегти переможний рахунок з СС, але що було б з того…чи є перспективи у такої команди, яка відсиджується у захисті?

Футбольний дух на полі має нагадувати змагання середньовічних битв титанів – воїнів.

Перший тайм відіграли не погано. І тільки залишилось додати у другому, зіграти швидко і сміливо, включати періодично жорсткий пресинг. Так Ні, всі назад, на відбій, замість Шеви - Алмейда (авось повезет), хоча логіка підказували, що треба розвантажити захист, підсилюючи напад. Ан нет! Не повезло!
Дуже поважаю Сьоміна, як інтелігентну людину, психолога, але команда над усе! Тому і критика, пане Сьомін, тільки у вашу адресу…..тільки ваші настанови призвели до відверто безглуздих, кволих дій. Як можна пояснити такий психо-фізіологічний стан виконавців? Раніше всі цвяхи вбивав у Пінколіні, мовляв, що він такий за тренер з фізичної підготовки!? А виявилось, що вся причина у настрої на гру і додержанні обраної захисної стратегії. Щодо виконавців:
1. Шева. Чим можна пояснити відверте гальмування гри та відкиди-паси назад коли по ситуації треба було тільки вперед грати?  
2. Гусєв, Ярмола. - нашпиговані антидепресантами кволики. Таке враження, що штучно змусили гравців (треба ж тактики дотримуватись) обережно грати. Що буде з гончою собакою, коли не давати нагоди побігати вволю? Даруйте за таке порівняння.
3. Браун. Іноді добре, що російську не розуміє, бо теж грав би 10-м захисником, а так, один в полі - не воїн.

І, гадаю, і ще раз підкреслю, що тільки від тактики – своєрідного настрою на гру залежить ефективність дій на полі кожного окремого гравця. Так, наприклад, захисник може активно і фанатично грати «шашкою наголо» на вістрі і не справлятись зі своїми прямими обов’язками. І навпаки, свідками чого ми всі були, гравці групи атаки (Шева, Гусєв, Ярмоленко, Браун, як наслідок) просто випадали з атакувальних дій. Ті самі гравці при Блохіні зовсім по-іншому грають і будуть грати. 
Навіть Курбан Бердиєв зрозумів і почав прививати гравцям атакувальний футбол, бо це працює. 
Висновок один: треба змінювати малюнок гри. Мене відверто дратує «навколо футбольний» Металіст, але я почав захоплюватись грою цієї команди. І тут справа не в тому, що там більш кваліфіковані виконавці. В Динамо рівень індивідуальної майстерності теж на високому рівні. 
Чи є ще шанси побачити євро весну? Так, є! Але, чи потрібна така весна вболівальникам?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.12.2011, 18:33
Jeep-Dynamo
Автор:
(Jeep-Dynamo)
Статус:
Наставник (2587 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов ПСЖ Боруссия Д 0 : 1   7 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть