Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

"Динамо"2011:моя версія аналізу

2011-12-23 12:51 Всі ми,вболівальники "Динамо"",намагаємося знайти відповідь на запитання:чому нічого не вийшло в нас в 2011 році.Хтось вважає ...

Всі ми,вболівальники "Динамо"",намагаємося знайти відповідь на запитання:чому нічого не вийшло в нас в 2011 році.Хтось вважає винним Суркіса, хтось звинувачує  Сьоміна і його тренерський штаб,хтось вважає,що гравці не відповідають рівню "Динамо"Київ.В кожного, не байдужого, є своя точка зору,і її потрібно поважать.

Відповіді на це питання я теж не знаю.Я вважаю,що ми можем, тільки, припускать,правду знають ті,хто знаходиться в серединні колективу,або хоча б знаходиться близько, щоб робити висновки.

Спробую,спертися на свідчення тих,хто хоча б частково пересікається з командою.Микола Васильков в своєму блозі на початку року писав,що сподіватися на щось світле "Динамо" в новому році не потрібно,бо прийшло покоління:Алі-Мілі,до якого тягнеться молодь.Головний принцип існування- трикутник:тачки-баби-кабаки.

Андрій Шахов(заступник головного редактора "Футболу") в своєму блозі пише,що головною складовою є не досконалий мікроклімат в команді.Причиною данної ситуації є низький рівень культури("я сам знаю что делать,сядьте") та захмарні зарплати,які не дозволють спуститися на грішну землю.

Я з  Андрієм погоджуюся на  на 100%

Мене неприємно здивувала відповідь Мілевського,під час зустрічі з ліцеїстами,що ви б взяли на безлюдний острів?Дівчат,шампанського і третє  я вже не пригадую.Це говорить людина,на яку рівняється молодь.Я спіймав себе на думці,що майже нічого не знаю про особисте життя Олега Гусєва,Тараса Михалика,Огнена Вукоєвича.Можливо,Ви чули на яких машинах вони їздять,чи з ким зустрічаються?Я ні.Напевно.тому,що вони не намагаються виокремитися своїм матеріальними становищем перед іншими.

Я декілька років тому,бачив Тараса Михалика на Лук"янівці в супермаркеті.Нормальна людина,жодною своєю дією він не привертав до себе уваги.Склалося враження,що він ніяковіє коли на ньому хтось довго тримає погляд.

Те саме,я можу сказати про Шовковського,він -завжди вічливий.чемний.Я от, не зміг пригадати якісь позза футбольні подвиги Олександра.Спадає на думку,тільки перша його дружина Валаста,страшна аварія в 2004 році на західній Україні і все.Можливо,ще дайвінг,та філософська література.Крім аварії- один позитив.

Невже, так важко збагнути в якому клубі ти граєш? Невже, важко збагнуть,що за тобою слідкують сотні очей.Жовтим виданням потрібно вже ставить на ставку Ярмоленка,Алієва,Мілевського які вже стали справжніми нюзмейкерами.Вони тримають ціли передачі на ТВ.

Тепер до футболу.Моя особиста думка,що "Динамо" не вистачає двох важливих компонентів:мотивації та впевненості.

1.Мотивація.Я не футбольний експерт,але в мене склалося враженння,що деякі гравці команди вже   не знаходять мотивації для ЧУ.Я сміливо можу назвати призвіща:Юссуфа,Мілевського,Попова,Нінковича.В мене особисто склалося враження,що інколи вони просто не хочуть грати.

2.Впевненість.В другій половинні осінньо-зимового відрізку динамівці втратили впевненість в власних силах.Тільки ми забивали,відразу ми почали прижиматися до власних воріт,боялися отримати контратаку і втратити перевагу.Можливо,причина -відповідальність за результат?В матчах ЛЄ,теж складалося таке враження,що "Динамо" не впевненно в власній перемозі.Не вірили,що можуть забити більш одного м"яча "Стоку".В деяких матчах повна відмова від контратак,які приносили результат.

Напевно,вагомою складовою - ранній виліт з ЛЧ на яку покладали дуже великі надію.А вийшло все навпаки....Також,селекція,яку, можна,сміливо назвати:-1,+1.Браун +,Єрьоменко -.Ніякого підсилення команда так і не отримала.Спиралися на старий запас,якого вистачає тільки для ЧУ.

Що сподобалася,так -це воля до перемоги в деяких матчах.Так було в Полтаві,Одесі,в Києві з "Метадоном".Коли величезне бажання приносило результат.

Я Вас прошу не судіть строго...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

23.12.2011, 12:51
sergiy_tyschenko
Автор:
(sergiy_tyschenko)
Статус:
Старожил (632 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов ПСЖ Боруссия Д - : - 7 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть