Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Арбитр предупредил "Волынь" и "Динамо".

2012-04-22 14:09  В конференц-залі стадіону «Авангард» сьогодні вранці відбулася передматчева організаційна нарада представників луцької «Волині», київського «Динамо», бригади ...

 В конференц-залі стадіону «Авангард» сьогодні вранці відбулася передматчева організаційна нарада представників луцької «Волині», київського «Динамо», бригади суддів, а також делегата й інспектора ФФУ. Її провів делегат ФФУ Борис Гореліков із Чернівців.

Головний арбітр поєдинку Анатолій Жабченко із Симферополя схвалив ігрову форму команд.

Лучани вийдуть на поле у біло-малиновій формі, гості – в синій. Також арбітр поінформував присутніх про те, що буде вимагати від команд дотримуватися під час гри правил Fair play. «Я розумію, що наприкінці сезону триває жорстка боротьба, але поведінка в технічній зоні й на полі мусить відповідати принципам «чесної гри», - сказав рефері. Суворо каратимуться й удари ліктями, симуляція, незгода з рішеннями арбітра, особливо «забіги» гравців до арбітра з метою щось пояснити йому чи гравцям суперника. «Такі футболісти бігтимуть на жовту картку. Тому бажаю командам чесного поєдинку, удачі і хорошої гри», - підсумував Анатолій Жабченко.

Інспектор матчу Олександр Дегтярьов з Одеси зауважив, що хоча очки потрібні всім командам, їх не варто здобувати ціною здоров’я гравців і застеріг команди від брутальної гри.


Правопорядок на території стадіону будуть підтримувати до 100 стюардів, а в резерві міліції – 282 правоохоронці. До Луцька має прибути до 300 вболівальників «Динамо».

 

 Источник: ФК "Волынь"

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.04.2012, 14:09
22.04.2012, 14:09
96100 0
SER_FOOTBALL
Автор:
(SER_FOOTBALL)
Статус:
Наставник (2072 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Франции Брест Реймс 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Ворскла Минай - : - 11 мая 13:00
Чемпионат Англии Фулхэм Ман.Сити - : - 11 мая 14:30
Чемпионат Испании Мальорка Лас-Пальмас - : - 11 мая 15:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть