Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Як починалася війна та яке зараз життя у Луганську. І що буде далі.

2016-10-01 22:01 На прохання деяких адекватних колег (не ватників) по сайту, я пишу цей блог, щоб усі змогли ...

На прохання деяких адекватних колег (не ватників) по сайту, я пишу цей блог, щоб усі змогли прочитати, що зараз відбувається у Луганську, який тимчасово окупован прорашинськими терористами-фошиздами та адептами Вофки Пу. Багатьом буде напевно цікаво, як війна починалася саме у Луганську та загалом на Донбасі.

Та і напевно багатьох також зацікавить, як зараз живеться на тимчасово-окупованій теріторії. Не забуваємо, що частина теріторій Луганської та Донецької області окупована тимчасово. І відразу пишу, що ніяких фоток з окупованого Луганська не буде. Бо деякі "колеги" тут писали, а можливо то не зовсім колеги, а "заблукалі грибники" на цьому сайті з'явилися, що де докази присутності армії Мордора на теріторії Луганська ? Усе є, маю на увазі фото. І багато є. Але кому воні цікаві ? Всі і так усе бачили, і усі усе знають, що на теріторії тимчасово-окупованого Донбасу присутні РЕГУЛЯРНІ ВІЙСЬКА РОІССІ. Пишу великими літерами, щоб було видно особливо сліпим.

І прохання до тролів, вати та інших посіпак кремлівського фюрера. Проходьте повз цей блог, і не змушуйте читати себе його до кінця, а тим паче не пишіть тут свої брудні коменти. Ви всеодно читати не вмієте, бо є рабами на цій землі.

І напевно небагато, хто згадає, що вже у 2004 році, коли відбувалася Помаранчева революція, піднімалися прапори неіснуючої псевдодержави - "днр". А також згадую, як ледь не почався конфлікт з недокраїною під час поділу Тузли. Тоді вже були "передумови" того, що буде війна. Але ніхто не побачив цих знаків серед влади та усіх нас. Неможливо було знати, тим паче уявити, що почнеться майже за 10 років після "Помаранчевої революції".

Цього року, в інтернеті, десь у лісах мордора, я побачив якихось сепарів у масках з ганчірками "днр". Фото було датовано 2007-им роком. Отже, уся ця агресія Мордора, анексія Криму та денере і ленере, планувалися кремлем дуже давно.

Також, колишні нардепи "Партії Регіонів", які здобули солідну підтримку на Донбасі на виборах у 2002 році, відразу ж почали "по-троху" налаштовувати мешканців Донбасу проти держави "Україна". Напевно ті ганчірки днр у 2004 році під час "Помаранчевої революції", теж їхніх рук справа. "Регіонали", щороку вели прокремлівську політику на Донбасі, зомбуючі місцевих лохів неповажати Україну та "обожнювати" "Великого Пу". Не усім можливо відомо, але у травні 2013 року, у Луганську, центральними вулицями міста, пройшов марш проти фашистів. Тільки я так і не зрозумів. Які ще фашисти у Луганську у 2013 році, якщо тих немає з 45-го року ? І ця акція теж була спланована колишніми регіоналами, які відомі багатьом місцевим (Василій Васильйович та інші луганці на цьому сайті мене зрозуміють, про кого я веду мову), як то Сашок Єфремов, Сергій Кравченко (колишній мер Луганська), Пристюк (місцевий депутат-сепар) Голенко (ще один зрадник). Так головне, що у травні 13-го, гопники вірили, що фошизди (Василій Васильйович розшифрував, що це за слово означає зі слів вати), реально бігають теріторією Луганщини і стріляють усіх російськомовних мешканців.

У листопаді 2013-го року наступив переломний момент, який у подальшому змінить хід історії. Вітьок Єнакієвський не підписав угоду "про асоціацію з ЄС" у Вільнюсі. І вже наступного дня, Мустафа Найем закликав у Фейсбуці вийти на мирну акцію на Майдан. А вже в ніч з 30-го листопада на 1 грудня, скажені гопники з беркуту жорстоко побили мирних студентів, а також дісталося навіть польським журналістам. Ті події побиття студентів у Києві, у Луганську у більшості своїй засуджували люди. Засуджували це побиття навіть ватники, які на той момент ще не були "яскравими прихильниками Вофки". У листопаді-грудні 2013-го, доки відбувалися бурхливі події на Майдані, у самому Луганську не відбувалося стихійних мітингів на підтримку асоціації з ЄС. Але вже тоді був організован Луганський ЄвроМайдан, хоча він і не був багаточисельним.

У лютому, а точніше 21 лютого, на наступний день після розстрілу євромайданівців, а також 27 лютого, коли "зелені чоловічки" Пу, зайшли анексовувати Крим, у Луганську ЄвроМайдан почав збиратися все частіше і частіше. Навіть почалися організовуватися загони самооборони, які складалися з патріотів та небайдужих до України мешканців Луганська, які були не лише за асоціацією з ЄС, а також за "Єдину Україну" та проти агресивної політики кремля. А апогеєм Луганського ЄвроМайдану стало 9 березня - День народження Великого Кобзаря - Тараса Шевченка. Тоді, Луганський ЄвроМайдан зібрався у великій чисельності, щоб відмітити 200-річчя з Дня народження Великого поета. А через дорогу, проплачені тітушки з бєлгорода та воронєжа (хто мешкає у центрі Луганська підтвердить, що це були саме проплачені тітушки), озброєні битами та ціпками, чекали моменту, щоб напасти на українських активістів. І коли тітушки з роіссі разом з місцевою гопотою пішли у наступ, то міліція самоліквідувалася, і неперешкоджала кривавому побиттю про-українсько-налаштованих громадян та просто патріотів. Серед тих патріотів також були і ультрас "Зорі". Але тітушок та інших сил зла було більше, і вони відтиснили патріотів з місця проведення мітингу. А що сталося потім, за пару годин після кривавої бійні, усі добре знають. Прорашинські сапаратисти, вдерлися в ОДА, і почали захоплювати його. Відразу підняли парашинську ганчірку, яка висіла разом з.... українським прапором. Бидло почало закликати до федералізації та невизнання київської влади. Також на цьому мітингу були помітні все той же Сашко Єфремов та представник Зорі - Рафаїлов. Доки виголошували сепари промову, камера зафіксувала, як молодий рашист, та немолода жінка, палили українські прапори :((( Це був для мене шок. А коли жіночка, яка проходила повз, зробила зауваження гопникам, чому ви це робите, то вони відповіли, що себто не наші прапори, а наші прапори - це ганчірка роіссі. Не міг повірити, що таке коїлося у моєму місті :(((

Далі події розвивалися за ще гіршим сценарієм. ОДА то захоплювали, то звільняли по кілька разів. Луганский ЄвроМайдан збирався практично щодня. Бо тоді люди на місцевому Майдані розуміли, якщо вони не будуть боротися за Україну, то у них не буде майбутнього. Але вони були у меньшості. Місцева влада Луганська у той час тупо "зливала" місто. Місцева влада не контролювала ані міліцію, ані СБУ. А СБУ і не могли контролювати, бо вже 6 квітня, за допомогою проплачених пенсів (які, до речі, продали країну за 50 гривень) та заїжджих тітушок, захопили СБУ та вивели звідки молодняк, який охороняв це ж СБУ. Іншими словами, тодішній начальник ментів Гуславський, тупо здав СБУ сепаратистам. А у цьому ж СБУ було стільки зброї, а особливо боєприпасів до цієї зброї, що можна було озброїти усе місто. Не дарма наш колега по сайту з ніком "Петро Луганський" (!!!Ukraine!!!), писав тоді у своїх блогах, що треба негайно щось робити і зачистити СБУ, а то ми втратимо Луганськ. І практично на наступний день, після захоплення, якщо я точно пам'ятаю, до Луганська ввечері приїхали Наливайченко, Баба Юля (Юлія Володимірівна), а також приїхав, ще тоді кандидат у президенти - Петро Олексійович. Порошенко навіть сказав, що треба усе зробити мирно. Ага, "миритися" зі зрадниками Батьківщини. Здається Петро Олексійович не розумів усієї ситуації, яка склалася не тільки у Луганську, а і Донецьку також.

14 квітня, 2014-го року, коли Кривавий Пастор заявив про початок "анти-терористичної операції" (АТО), то у той час над Луганськом почали кружляти українські винищувачі. Бо наша влада боялася, що мордор почне вторгнення з повітря з боку ростова. Скажу відверто, що тоді було дуже страшно уявити, що роісся реально почне бомбити з літаків Донбас. Далі події почали розвиватися у найгіршому сценарію, який було можна лише уявити. Щоправда, Луганський ЄвроМайдан продовжував збиратися навіть після захоплення СБУ. А останнього разу проукраїнські активісти зібралися у травні, коли їм пригрозили розстрілом, якщо не заберуться з міста. І і якщо не помиляюся, то перед початком "дня пам'яті жертвам німецько-фашистських загарбників" (початок травня), з боку Ізварино через місто Сорокино (колишній Краснодон), заїхала перша колона з грузовиками та живою силою окупантів з мордора. І це було зафіксоване камерами у місті. Дивно, що наша влада ніяк не відрегувала на невеличке вторгнення рашистів. Бо кордон був вже на той час мало контрольованим. Чому пан Литвин не контролював кордон, я не знаю.

У ті часи, навесні та на початку літку 2014-го року, ми разом з Василем Васильйовичем (betelgeuze1948) проводили зустрічі, щоб обговорити ситуацію в країні - захоплення Криму, а також вторгнення та захоплення Слов'янська. 2-го травня, місцеві сепаратисти, хотіли провести рехферендум, але він провалився. І вже за 9 днів, 11 травня, вони знов організували загальний рехферендум про створення терористичної організація - лнр. По-іншому, я не можу назвати це псевдоутворення. І ось 11 травня, ми знов зустрілися, щоб подивитися, скільки людей прийде на псевдореферендум. На 11-годину ранку, у школах, де проводився цей фарс, людей було не так вже і багато. Але вони були. Найцікавіше, що голосувати можна було замість сусідів, родичів, навіть за свою собаку. Прийшли, щоб зрадити Україну і закликати Вофку Пу зайти і ввести війська. Голосувати можна було не тільки за паспортом, але і без нього, по кілька разів, та навіть на вулиці. Вата думала: зараз проголосуємо, і "утворимо" маленьку Швейцарію", і заживемо багато без хунти та фошиздів. Сепаратисти ж обіцяли мінімальну пенсію для лохів по 1,800 гривень. І пенси купилися на це лохотрон. Пенси - це такий вид песіонерів-зомбі, які блокували СБУ, ненавидять хунту, але бігають до неї за пенсією.

І ось, 12 травня, сепаратисти оприлюднили, що 96% було проголосовано за "незалежність" "лнр". Цей фарс, не визнала жодна цивілізована країна, країни ЄС та США. Навіть сам мордор не признав цю недореспубліку і досі. Але навіть після подій 11 травня (не порівнювати будь-ласка ці події з 11 вересня), у Луганську відбулися ще кілька мітингів проукраїнських сил. А вже пізніше, 3 червня, війна почала спалахувати з новою силою. Сепаратисти, хоча їх вже можна назвати терористами, разом з колабарантами, почали обстрілювати прикордонну частину наших захисників, яка знаходилася за межами міста. І в червні, вперше !!! з мордора через КППВ"Ізварино", заїхала колона з танками, БТР'ами, та найстрашніше, заїхали "гради". Пізніше, самі ці "гради", вперше вдарили по Південних кварталах Луганська :((( Вдарили саме терористи по мирних мешканцях :( Але вата, яка цілодобова слухала "Дімку Кисєля" та "Вофку Солов'я", була впевнена, що це б'ють по ним "каратєлі". Хоча удар наносився звідти, звідки і заїхала у місто ця колона "градів". А місцевий "вождь" дімка болотов заявив, якщо "укропи" зайдуть до міста, ми розфігачим Луганськ вщент. Це вони "захищати" російськомовне населення збиралися, знищивши його. А у кінці червня, нарешті прилетіли наші "орли" та почали прасувати легенько сепарів біля Луганського аеропорта. Але у кінці червня, по-дибільному наказу керівництва Міністертсва Оборони, летівший без прикритття літак ІЛ-72, був збитий бойовиками з "ПЗРК", який вони купили у "військторгу" :(((

І я ж не сказав, що до кінця червня, усі бюджетники отримували свою зарплатню від України. Пенсії останнього разу дали 17 липня. 6 липня був останнім днем роботи луганської Держскарбниці. А банки на початку липня працювали свої останні дні.

На початку того самого липня, у сепарів було стільки різноманітньої зброї, що позаздріть навіть прибалти. І тоді у бойовиків з'явилася нова "фішка" - стріляти з міномета по усьому Луганську, встановивши його на сміттєвіз. Але і тут вони не зупинилися, і почали розповідати, що це злісні "укропи-діверсанти" спокійно роз'їжджають містом і луплять по домах мирних мешканців. Але цім відмазкам вірили лише місцева гопота. А парашка-змі ховалися у кущах, щоб засняти "фєєрічний" розстріли типу укропами мирних мешканців.

Потяги тоді, у липні, ще ходили до Києва. І багато людей до останнього дня тікало з міста, щоб зберегти свої життя. Так найцікавіше, що втекли багато тих, хто закликав до від'єднання до України. До речі, на залізничному вокзалі було дуже незрозумілих пик кавказької національності, які перевіряли чоловіків, і питали, чому ті тікають з міста. І 25 липня, останній потяг покинув залізничний вокзал міста Луганськ.

Стосовно українського ТБ, то після подій в Одесі, цього ж дня, 2 травня, почали вимикати українські канали. Це були 1+1, Перший, 5-й канал та 24 канал новин. А далі - у червні - липні, повимикали і усі інші інформаційні канали.

Що було у серпні 2014 року, розповідати мабуть не треба. Наші війська до того часу вже звільнили Рубіжне, Лисичанськ, Сєвєродонецьк, а пізніше і Попасну. І по-троху оточували сам Луганськ. І з повідомлень місцевих, вже 19 серпня, Луганськ був практично оточений. Наші вояки тільки і чекали наказ на "взяття" місто у кільце і звільнення його. Навіть знаю деякі випадки, що наші вояки під виглядом місцевих мешканців у цивільньому одязі, заїжджали у центр Луганська. Тоді бойовиків було максимум 500 чоловік. І якраз у 20-их числах серпня, мордор сказав, що надсилає свій лайноконвой до Луганська. Звісно надійшов наказ від нашого Генштабу, що відкривати вогонь по конвою не можна. Але у Генштабі були напевно ідіоти, бо керуючися здоровим глуздом, той конвой, везший бойовиків і зброю, треба було розфігачити і спалити. Хоча невідомо, щоб вчинив путлер, якщо б наші війська знищили цей конвой і почали зачищати місто ? Він міг вдаттися до повномасштабної війни, і цього напевно боялося наше керівництво від якого так і не надійшло наказу на "зачищення" Луганська від окупантів.

З серпня 2014-го до приблизно початку березня 2015-го, у Луганську перебували справжні кадирівці. Тобто чечени, які напевно теж випадково "заблукали" разом з танками і зброєю. А у серпні, коли наші почали відступати, то багато відвойованих теріторій було втрачено. У жовтні 2014 року, люди почали по-троху повертатися на тимчасово-окуповану теріторію. Але після повернення, саме місто жахало. Перебиті лінії електропередач, понівечині домівки та квартири, частково згорівший центральний ринок Луганська. Також лякало багатьох невизначеність. Що буде далі ? Бо пенсії і зарплати не платилися. Велики проблеми були зі світлом та водою. Також у багатьох будинках був відсутній інтернет. Зате для окремої частини вати це було "раєм". Головне, що без "біндєр" та "фошиздів". Отже тепер заживемо "щасливо" :( Але ці зрадники навіть не уявляють і не хочуть визнавати, що саме через них, їхні заклики "Вофка Пу введи війська", і почалася війна, через яку і досі гинуть мирні мешканці та українські солдати.

Також у тому ж вересні та жовтні, були величезні проблеми з місцевим транспортом, бо працювати безкоштовно ніхто не хотів. А також лікарі, викладачі, педагоги та інші працівники бюджетної сфери, працювали по 7 місяців безкоштовно !!! Та і звідки у бойовиків взятися грошам на зарплатні, коли вічно "годуючій Донбас", не знав де взяти гроші на зарплатню та пенсії ?!

У кінці жовтня-початок листопада, почали налагоджувати по-троху інтернет. Роутери тоді було важки купити, бо їх було максимум 500 штук на усе місто у продажу. Я знаю, що кажу ;) Світло і досі вимикали практично щодня на кілька годин. А в одному районі, його не було аж до кінця грудня місяця.

2 листопада, відбулися терористичні вибори за участю бойовиків, і "щаслива та завзята вата", вистоюючі по 4-8 годин на холоднечі, пішла голосувати. Особливо було багато пенсів, яким погрожували, якщо ті не проголосують, то не отримують соц.карт, без яких у майбутньому неможливо буде отримати пенсії. Як завжди, "колоради" надурили свій електорат. Ці карти взагалі нікому не були потрібні. Магазини "АТБ" пізніше були націоналізовані. А супермаркети Ахметова "Брусничка", і зовсім зачинилися у травні 2015-го. Напевно хабарів не давав сепарам ;)

Восени 2014 та взимку 2015 року, пенси казилися через те, що не можуть отримувати від хунти пенсію. Я взагалі не розумію. Як Україна повинна платити пенсії людям (а правильніше казати нелюдам), якщо місто Луганськ та інша міста вона не контролює ? Але вату це не дуже хвилює. Дай пенсію, хунто, і все тут !

З часу підписання 5 вересня так званих "Мінських угод", і до початку грудня, 2014 року, у місті було майже тихо. Але десь з 10 грудня, знов почали обстріли Станично-Луганського району. І стріляли з боку околиць Луганська. А у січні 2015 почалося пекло. Почали застосовувати "гради" прямо з житлових кварталів міста. У мене аж скло тряслося щоразу після такого. Усі ракети летіли у бік мирних мешканців Станиці. Це був просто жах ;((( А за день до підписання так званого "Мінськ-2", окупанти здійснили терористичний акт. Вони вдарили "градом" з боку Луганського аеропорта по Східних кварталах Луганська. Впало 30 ракет за кілька км від мого будинку :((( То було реально страшно :(

Зарплати почали платити бюджетникам лише у травні, а пенсію пенсам у квітні 2015 року. Але там такі зарплати та пенсії платять, що пенси та бюджетники скиглять, що їм не вистачає. Самі винні падлюки, що привели на Донбас війну.

Стрілянина, починаючі з лютого до вересня 2015 року, була не така інтенсивна. І за 2016 рік, теж були обстріли Станиці та Щастя. Але ці обстріли не були щодня.

А зараз ситуація у місті не краща.

Телебання рашистів, як зомбувало, так і продовжує зомбувати ватанів, а особливо пенсів. Доходить навіть до маразма. Пенсам усюди клятий Абамка і кляті америкоси ввижаються. Вони їх усюди бачять. Навіть кажуть, що бачили їх на власні очі. Напевно вони і НЛО бачили, і прибульців також. І особисто напевно знайомі з Девідом Коперфільдом ;) Частина вати, а найприкріше мої родичі, стали ще більш зазомбованими, і навіть ніякого прозріння немає. Більшість досі вірить, що українські війська вбивають російськомовних людей за наказом Петра Порошенка, і їдять немовлят на сніданок. А на місцевому радіо під назвою "ряспубліка", щодня пропаганда робить свою справу, розповідаючі, що "каратєлі" знов 100 разів обстріляли "бідолашних" апєльченців :))) І вірять, навіть дуже вірять, що це так і є.

З освітою повний пісець. Уроки української у школах тепер скоротили до однієї години на тиждень. Незабаром і її заборонять. Усе роблять, щоб знищити усе українське, і мову у тому числі. Важко патріотам, які мають дітей, віддавати своїй дітей у школи, де зомбують школярів. Сам особисто бачив, як першокласників, друго- та третьокласників вчили маршурувати та співати військових пісень :( Чому ви вчите дітей, наволоч кацапська ? Так на 9 травня ще запрошували ветеранів, щоб ті розповідали, як вони воювали з реальними фашистами. Так іноді усе йшло не по фен-шую у сепарів, які запросили учасників Другої Світової, і ветерани розповідали, що захищали українську землю. Айяйяй ;))) Не попередили дідусів, що треба казати, що фошизди і досі живі, і зараз хероїчні апельчінці воюють проти них. Також студенти отримують фейкові "дипломи", які не визнає навіть країна мордор. Потім студентам (які розуміють, що окупована теріторія - це зло, тобто адекватні) доводиться їхати до контрольваних Сєвєродонецька, Лисичанська, Рубіжного та Старобільська. І здобувати там освіту та отримувати легельні українську дипломи.

Також існують великі проблеми з ліками. Мало того що багатьох ліків не дістанеш у луганді, так ще й ціни на деякі просто шалені. "Руцке мир" прийшов одним словом. Українських ліків взагалі не знайдеш.

Заводи розібрали окупанти повністю і вивезли їх до роіссі. Навіть почали знімати трамвайні провода та шпали. Нічого святого для дебілів немає.

А ось стосовно нерухомості, то її продати дуже важко. Ті хто розуміє, що ця війна на довго, виставляє нерухомість на продаж в надії, що її хтось купить. Якщо раніше можна було продати однокімнатну хату за $23,000, то добре, якщо її хтось зараз купить за $6,000-$7,000. Були випадки, що у центрі міста купляли двокімнатну квартиру за $10,000, яку раніше можна було за $50,000 продати. Та ще не факт, що продаси хату, бо потрібен адвокат та українська печатка при ньому.

Пенсії раніше знімати можна було у місті. Цими займалися місцеві сепари, які якось налагодили співпрацю з українськими банками напевно. Але зараз за зняття грошей на неконтрольованій українською владою теріторії, картки Привата і Ощада блокуються самими банками.

Їжа. Забагато парашинського лайна, яке жерти неможливо. Я особисто і раніше не купляв це лайно. Знайти українське можна, але його відсотків 10-15% від сили. Завжди шукаю лише українське. Є продукція фірми "Чумак", "Верес", а також є трохи українських соків - "Jaffa", "Садочок".

А ось моя наулюбленіша тема, щоб "постьобатися" над ватою, хоча це і не смішно. Перетинання КПП у "Станично-Луганському". Саме так правильно пишиться назва цього населеного пункту. Щоб пройти на контрольовану теріторію у Станиці, потрібні чимало пережити. І найогидніше для мене, що вата, яка ненавидить хунту та українську армію, перша у черзі на КПП. Бачте, їм потрібне їхати до хунти за пенсією та дешевим хавчиком, і вони вже не бояться на блок-пості каратєлєй, що ті їх з'їдять. Якже мене бісять ці продажні покидькі, які і вашим, і нашим :( Я б на місці наших солдат, пропускав вату, яка пройде текст на детекторі брехні на патріотизм. А щоб пройти пост сепарів, то треба вистояти мінімум 2 години, якщо пощастить. А потім ще вистояти 1-2 години на нашому КПП. Окупанти ж поставили комп, і перевіряють усіх, окрім пенсів, чи є хтось з молодих у якихось списках ленере. А працюють на цих компах малолітки, який комп уперше бачили. Так ще коли перевіряють паспорти у чоловіків, то питають, куди їдеш, і нащо їдеш. Потім питають до кого їдеш, і наскільки, і як часто перетинає людина їхній пост. Треба філіграно брехати. Хоча можна спитати у колорадів, як проїхати до біндєр, то вони швидше тебе пропустять ;)))

А зараз був розрив мозку у деяких ватанів. Цього тижня, у центрі Луганська відкрився новий магазин ненависної піндоської компанії Apple !!! І цей магазин відкрився у місті, де ненавидять Штати ! Якже так ? Якже "духовні скрєпи" ? Що ж клятий Абамка робить ? Вже і тут приторговує своєю технікою ;))) Барак Хусейнович усюди, куди не глянь.

А ось цей абзац зацікавіть ще більшу аудиторію. Так, регулярні війська !!! армії агресора присутні з початку червня 2014-го року. Вони навіть не приховували цього, коли уперше з'явилися у Луганську. Нашивки видавали усіх без виключення. Так що тролі читайте уважно, що руцке фашизм існує. І усі його прояви ми бачимо вже третій рік на Донбасі.

І спеціально для дебілів пишу. На теріторії Луганської та Донецької області немає жодної !!! військової частини. І сепари ніяк не могли віджати танки, гради та міномети в українській армії у червні 2014 року, бо цієї зброї тут ніколи !!! не було. А голими руками сепари нічого б не віджали.

Психологічно патріотом тут все важче і важче з кожнем днем. Бо нестерпно щодня спостерігати навколо тих, кого ненавидиш усією душею, і нічого не можеш зробити :(

І не треба мені писати, чому ще навесні 2014-го не зупинили сепарів ?! Бо у них вже у квітні був повний арсенал зброї. А у патріотів не було нічого у руках, окрім рідної української символіки.

Що буде далі відбуватися на Донбасі ? Це дуже важко щось прогнозувати. Рік тому шановний Олег під ніком Sergej Moroz (ste60) писав, що треба залишити цей Донбас і припинити за нього боротися, бо то не наші люди. Слова здорового глузду у його словах є. Але пізніше він написав, що чому ми повинні віддавати свою рідну українську землю погані рашистській ?! І тут він має рацію.

І Пєтру Олексійовичу треба зрозуміти, що годі гратися в усілякі мінські і посилати туди кума кремлівського фюрера - Медведчука. А розробити план "по очищенню українського Донбасу" від нечесті мордора.

Хоча пам'ятаю, як ми з паном Олегом обговорювали, що робити з окупованими теріторіями після звільнення ? Якщо наприклад туди повертається українська влада, українські ЗМІ та українські війська, то що буде далі, якщо місцева гопота і надалі ненавидитиме укропів у формі ? Даю гарантію, що наступного дня після звільнення, гопота почне кидатися прямо серед білого дня на українських солдат, і розривати їх на частини.

Особисто я гадаю, що для вирішення цієї ситуації існує лише один метод - звільнення теріторії військовим шляхом. Бо ця війна ніколи не припиниться, якщо одні (бойовики) будуть стріляти, а наша зброя мовчатиме. Це якась одностороння війна.

І знати б наперед, що ворог причаївся зовсім поруч, то тоді і не відмовлялися б ми від ядерної зброї. Бо путлер поважає тільки силу. І будь у нас ядерна зброя, він би не поліз два роки тому на Донбас.

Хочу на останок побажати нашим Героям триматися і не втрачати віри у перемогу над цінічним, підлим, нахабним ворогом, яким є країна "мордор".

Також хочу подякувати усім волонтерам, які роблять неможливе, щоб допомагати українській армії. Волонтери навіть вже не мають власного життя. А вони живуть життям наших солдат. За це я їх поважаю і ціную.

Нехай прибуде з нашою армією сила, бойових дух та незламність.

Слава Україні !

Слава нації !

Герої не вмирають !

З повагою до українців та України, Володимир (таємний агент Абами, бєндєровець, а незабаром таємний агент Ґіларі Клінтон, десь у бункері Вашингтона, США).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.10.2016, 22:01
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Арсенал 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть