Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Перемогли, і на тому дякую.

2018-06-03 23:00 Сьогодні була потрібна перемога у першу чергу для самого Андрія Миколайовича, щоб не впасти ще нижче ...

Сьогодні була потрібна перемога у першу чергу для самого Андрія Миколайовича, щоб не впасти ще нижче в очах вболівальників. Бо іншій результат, футбольна аудиторія не сприйняла б.

Коли я побачив стартовий склад, то я був здивований, бо я не побачив у списку тунця та "голден-боя" :) Якже так, Андрію Миколайовичу ?

Я в шоці ;) У мене ледь інфаркт не стався :) Але я заспокоївся, коли ці два "суперстарз" вийшли на поле.

І що ж ми побачили сьогодні ? Приємний рахунок ? Так. Багато голів ? Так. Не було Селезньова та Коваленка, і Збірна змогла забити 3 голи ще у першому таймі. Нашому тренеру треба задуматися.

Неприємно було бачити, як провалювалися українські гравці у захисті. Занадто легко албанці доходили до нашої штрафної. Щось подібне я вже бачив у матчі з Марокко. І могли ж албанці і забити й таки забили :( Тільки майстреність завадали їм забити більше одного голу. Але це була лише Албанія. Восени суперники будуть майстернішими.

Збірна України більше тримала м'яч. Невже лише у контролі м'яча полягає тактика Шевченка ? Філософія головного тренера мені і досі незрозуміла, у що він хоче грати, і як грати...

Після довгої відсутності у Збірній, нарешті голами потішив Ярмола, який був найкращим у матчі. Також потішив і другий наш "німець" - Євген Коноплянка, який заробив 2 бали по системі "гол+пас".

Лунін сильно хвилювався. Соболь ще сильніше хвилювався. Навіть провалювався, я б сказав. На рівні зіграв свій матч Бутко. Бєсєдін був малопомітним.

Для мене незрозуміло, що вже другий матч поспіль робить на полі Зінченко ? "Людина-тінь". Непомітний так само, як Маліновський. Не розумію, чим він сподобався коментаторам, коли двічі у центрі поля обрізав команду ?!

І ось чому не спробувати пару Шабанов-Бурда у захисті ? Видно ж, що Крівцов не впевнено почуває себе у парі з Бурдою. Для чого товариські матчі, якщо не дати шанс зіграти кожному ? На мій погляд, пара захисників Бурда-Шабанов впевніше б зіграла.

Шапаренку занадто мало часу дає грати головний тренер. Але за той час, який зіграв Микола, він встиг прийняти участь у гольовій атаці

І якже я довго ржав, як кінь, коли на поле вийшов тунець :) Шева вирішив у 121-ий раз випробувати можливості Селезньова. Показовий момент, коли тунець не забив з 10 метрів. Може вже годі знущатися з усіх нас, випускаючі тунця, який пересувається по полю, наче стара бабця :(

Коли таки вийшов Віктор Коваленко, то аж на душі легше стало ;) Я усе думав, якже його не випустили ще у старті ?! :) За такі неправомірні дії, Рінат Леонідич може ще премії позбавити. СуперВітю треба подорожче продати, тому він повинен грати повні матчі у Збірній. Що цей Віктор тільки не виробляв на полі. Усе, окрім гри у футбол. То при першому дотику до м'яча виб'є його на суперника. То з 5 метрів потрапить у коліно супернику. То порушить правила. То пас не зможе на 10 метрів віддати. Просто "геніальний" футболіст :)

У висновку. Перемогли суперника, якого забов'язані були перемагати. Забили стільки, скільки повинні забивати такому супернику, як Албанія. Найкращі Коно та Ярмола. Бурду та Шапаренко ростуть на очах, як футболісти. З захистом треба щось робити.

Тепер чекаємо на Лігу Націй, де суперники будуть набагато сильнішими, ніж Саудівська Аравія, Японія, Марокко та Албанія...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.06.2018, 23:00
BruceWillis
Автор:
(BruceWillis)
Статус:
Эксперт (51209 комментариев)
Подписчиков:
69
Медали:
Выбор редакции × 32
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Арсенал 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть