Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Фінал

2015-06-05 09:50 Фінал кубка України. Надзвичайно напружений матч. Боротьба, провокації, симуляції, суперечки з арбітром, помилки на рівному місці, ...

Фінал кубка України. Надзвичайно напружений матч. Боротьба, провокації, симуляції, суперечки з арбітром, помилки на рівному місці, нереалізовані стовідсоткові моменти, емоції тренерів. Можаровський, який провів матч максимально стримано. Активна та красива боротьба в додатковий час. Було помітно, що команди не тягнуть час до пенальті, а несамовито намагаються виграти.

Серія пенальті. Драматичний розвиток подій. СПРАВЖНІЙ ФІНАЛ КУБКА УКРАЇНИ. ФУТБОЛ.

Так було до останніх 11-метрових ударів.

А потім футбол закінчився та почався жах. Отара погані, в тому числі в балаклавах рвонула від "фан-"сектору на бігові доріжки, якась нечисть в протилежному секторі знову запалила вогонь. Що було далі - бачили всі. Бидлота, яка рвонула на поле, падаль, яка гойдалась на перекладині воріт, шльондри, які своїми копитами додавали "здоров'я" полю. Покидьки, що вчора витоптували поле, ніколи не звертали увагу, що коли на стадіоні відбувались великі концерти, то все поле накривали великими металевими щитами, щоб воно якомога менше постраждало (так, зокрема було в 1997 році на концерті Scorpions). Ці істоти не знають, скільки коштує газон та догляд за ним, скільки коштують зламані ними ворота.

Жах. Жах та ганьба.

Шановний пан Godar зауважує, що це могла бути провокація засланих козачків. Можливо. Але зверніть увагу на кількість бидлоти, яка рвонула на поле. Можна не сумніватись, ці кадри обійдуть і змі "дружнього" сусіда, і доберуться до європейських ЗМІ.

Окрема "подяка" "ультрас", "родичам" та іншим збіговиськам! Розтуди розтак. Якого дідька ви рвонули вчора на бігові доріжки?!?! Якісь пики в балаклавах, оскаженілі вирази. Лазерні указки в очі гравцям Шахтаря - взагалі окрема розмова. Це спортивно?! Файєри, файєри, дим. Вам, мерзотникам, не вистачає вибухів, диму та вогню?! Вам мало цього на Донбасі?! Знаєте, тоді краще зникніть зі стадіонів. В 90х роках на стадіонах були не "організовані фанклуби", а ті, кого ви презирливо називаєте "кузьмичі". Так-так, з "дудками та семками". А ще з прапорами України, з плакатами "Боярка за Динамо", "Яготин...", здається навіть Коломия. Люди бігли після матчу на останню електричку, щоб повернутись в малорадісне життя, оскільки футбол тоді був одною з небагатьох розрад. Чогось здається, що ті вболівальники не стали б чинити того, що учинило вчора бидло після матчу.

Пане Шурику! Ви були на стадіонах в 90х роках та пам'ятаєте атмосферу матчів ЛЧ (ми перетинались з вами). І міліція, яка комусь дуже заважає (от тільки кому) в 90х роках нічим не заважала. Як акредитований ЗМІ, можете звернутись і в федерацію, і до І.М.Суркіса. Пропоную підняти питання про повернення міліції на стадіони. І терміново, ще до початку сезону. Інакше вірогідність того, що ми залишимось без футболу, наблизиться до 100%. В 80х роках англійські клуби за поведінку вболівальників не вагаючись вишкірнули на кілька років з єврокубків. Ми хочемо такого ж розвитку подій для наших клубів?

PS. повністю зіпсували враження від матчу. А командам спасибі.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

05.06.2015, 09:50
05.06.2015, 09:50
208345 2 anatolbil8, yura1974
Ist
Автор:
(Ist)
Статус:
Наставник (4681 комментарий)
Подписчиков:
7
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть