Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Скидання якорів: сміливий стрибок віри київського «Динамо» з Новим тренером

2023-11-07 15:09 ФК «Динамо» Київ попрощався зі своїм колишнім тренером Луческу. Рішення розлучитися з Луческу прийшло після досить ...

ФК «Динамо» Київ попрощався зі своїм колишнім тренером Луческу. Рішення розлучитися з Луческу прийшло після досить тьмяної гри команди, яка збентежила уболівальників і поставила під сумнів напрямок руху клубу. Схоже, «епоха Луческу» закінчилася, а може, настав час змінити футбольну філософію. До кого вони звертаються у своєму прагненні омолодитися?

Не хто інший, як Юрій Вірт, якому раніше показували вихід у ФК «Верес» через погані показники. На нього чекає трирічний контракт, що свідчить про непохитну довіру клубу до його здібностей.

Не можна не дивуватися сміливості цього рішення. Послужний список Вірта у «Вересі» був далеко не вражаючим, але, можливо, київське «Динамо» бачить невикористаний потенціал або прихований талант, який услизає від усіх нас. Це майже так, ніби клуб намагається встановити нову тенденцію, віддаючи перевагу фінансовій боротьбі, а не досконалості на полі.

Час цієї зміни менеджерів також є незвичайним, оскільки він стався після особливо похмурого початку сезону 2023-2024 років. Нещодавня поразка київського «Динамо» від головного суперника донецького «Шахтаря» могла стати останньою краплею, яка призвела до цього раптового зміни керівництва. Хтось може заперечити, що зараз трохи пізно вирішувати проблеми команди, але давайте віддамо належне – київське «Динамо» любить змушувати нас гадати.

Інтриги додає ситуації те, що призначення Вірта не відповідає тенденції, коли керівники «великосердих» клубів намагаються завоювати «серця» вболівальників, наймаючи тих, хто раніше грав за Динамо. Суперництво між київським «Динамо» та донецьким «Шахтарем» завжди було напруженим, а тепер, здається, що Динамо постійно будуть тренувати Шахтарські серця.

Оскільки футбольні вболівальники з нетерпінням чекають офіційних заяв від клубу та самого Вірта, не можна не оцінити зухвалість рішення київського «Динамо». Зрештою, який же футбол без трохи непередбачуваності та частки фінансової нестабільності, чи не так?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.11.2023, 15:09
07.11.2023, 15:09
523578 0
auto-alexinsider1
Автор:
Статус:
Начинающий писатель (87 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Италии Аталанта Фиорентина 2 : 3 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть