Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Микола Васильков про Динамо, українське "Ель-Класіко" та майбутнє Сергія Реброва

2016-04-03 23:53 Український телевізійний ведучий Микола Васильков в ексклюзивному інтерв'ю спеціально для журналу "Шанувальники київського гранду - Динамо" ... Микола Васильков про Динамо, українське "Ель-Класіко" та майбутнє Сергія Реброва

Український телевізійний ведучий Микола Васильков в ексклюзивному інтерв'ю спеціально для журналу "Шанувальники київського гранду - Динамо" відповів на декілька цікавих запитань.

- Як Ви оціните виступи киян у цьогорічній Лізі Чемпіонів?

  • Виступ киян вперше за багато років можна назвати прагматичним. Ця прагматика була в усіх без винятку матчах, всі інри гралися на результат і по результату. І як наслідок — Динамо вийшло в Лізі Чемпіонів на весну. Цей прохід в плей-офф ЛЧ треба сприймати як рекламний, це така заявка, що команда готова до викликів. Втім, таке саме враження свого часу справляв і Шахтар, проте більше ніж 2-го кола плей-офф Донецьк за ці роки так і не досягнув. Проте досвід Луческу я би використав. Особливо в роботі зі складом і ротації гравців на позиціях, поступовому підведенню до складу гравців, втриманню мотивації у запасних. Гадаю, Ребров (+Рауль) і сам (-мі) собі складає (-ють) такі перспективні плани. Тож треба дивитися, що вони вигадають із проблемними позиціями в команді: центрального півзахисника атакувального пану, лівого латераля на заміну Гусєву і на альтернативу Гонсалесу (може справді Яковенко??) і в нападі. Від глибини складу залежить успіх в просуванні турніром Ліги в наступні роки. Навіть непереконливий зараз МС показав у Києві, що має на другій ліній склад, який легко укокошив киян.

- До поєдинку з Шахтарем «Динамо» набере оптимальні кондиції?

  • Динамо і зараз уже в своїх розрахункових кондиціях. Набрати висококласної ходи заважає зима, це всіх команд стосується. Я бачу, що гра минулорічного квітня, поки до Динами не повертається. Не так вправно розігрують в центрі однодотикові трикутники і квадратики, як тоді це вправно робили Сидорчук-Ярмола-Кравець-Рибалка. Такого сплеску можливо час чекати уже влітку, тому що половина гравців підсвідомо готують себе до ЄВРО у Франції. Підсвідомо бережуть, таке теж є.

- Чи плануєте Ви відвідати українське «Ель-Класіко»?

  • Можу. Трохи нецікаво з огляду на сучасну телевізійну жерналістику їхати знову до Львову, адже за кілька разів уже всі приколи з того міста в репортажах і включеннях були розкриті. Бачите, на телебаченні зараз переважно йдеться про навколофутбольні події, оскільки права для висвітлення самого поєдинку доступні лише одній компанії-бродкастерові. Втім, зайвий раз відвідати Львів буде приємно, там зберуться цікаві люди.

- Скільки матчів за участі киян у 2016-му році Вам вдалося подивитися, а можливо в живу?

  • Я був на обох матчах з МанСиті, був на одній грі чемпіонату. То й все.

- В СМІ останнім часом говорять, що теперішній головний тренер «Динамо» залишить свою команду і переїде за кордон. Як гадаєте, Сергій Ребров може покинути тренерське крісло київського «Динамо» цього літку?

  • То сучасна практика в пресі піднімати тему можливих переходів перед завершенням контракту. У Реброва добігає термін дії угоди, він не найоплачуваніший тренер Ліги, це м'яко кажучи. І через такі публікації він може позаочі натякнути президентові, що воно би непогано контракт покращити. Та й сам Суркіс ці штучки чудово знає, і він не від того, щоби справді підкинути Реброву нулів у контракт. Проте розриву стосунків нікого не буде. Ребров готовий до поступового розвитку, для нього Динамо неперевершена нагода зробити сильну кар'єру, і можливо навіть стати найуспішнішим українським тренером закордоном! Я був на пресусі на Етигаді, коли Сергій відповідав англійською на запитання англійців. У нього цілком пристойна риторика, ще невелика практика, і він спокійно міг би працювати як, скажімо, Білич в Вест-Гемі. Його би гарно сприйняли, повірте. Проте зараз він - це Динамо, і, будьте спокійні, цього і наступного року змін у цьому не станеться.

Розмовляв Михайло Хоменко

Журнал «Шанувальники київського гранду – Динамо»

http://magazinedkfans.blogspot.com/

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

03.04.2016, 23:53
03.04.2016, 23:53
234893 1 kurdya81
auto-homenkomofficial
Статус:
Читатель (7 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть