Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Комусь дуже важко зрозуміти через що проходить вся Україна ще з 2014 року

2023-04-17 11:33 Щось не дуже гарне трапляється в клубі Динамо , бо команда не грає , а тільки ...

Щось не дуже гарне трапляється в клубі Динамо , бо команда не грає , а тільки вболівальників дратує . Особливо з початком сезону. Сумно дивитись як молоді хлопці ледь ноги пересувають на полі , але дуже балакучи після гри. А сам головний замість того , щоб зрозуміти в чому причина такої гри та сумного результату , і потім розповісти на загал прихильників клубу , знову згадав минуле і почав звинувачувати всіх, крім себе, помічників та клубних працівників .

Винні всі - судді, війна, численни переїзди, суперники, які страх вже втратили перед Динамо, грають не так , як сподівався тренерський штаб, деяки вікові гравці, але я щось ніколи не чув про особисті помилки пана Луческу, здається він особа, яка ніколи не помиляється, все робить точно, правильно, але вороги перешкоджають його команді кожної миті

. Але його остання сповідь викликає не здивування, скоріше величезне роздратування , бо багатьом українцям в Динамо було б краще, ніж на фронті, бути під постійними обстрілами , в іншій країні, тощо. Так, війна зробила свою справу, але динамівцям не довелось ранком на фронт їхати , а ввечері грати в футбол, команді треба як і раніше тренуватись та дякувати захисникам , що сама гра відбувається і на цьому все. Браво , пан Луческу!

А ще сумно від того, що деяки вболівальники стали на захіст цього тренера, мабуть мозок працює як Іван Павлов давно зрозумів, бо слово починає замінювати дійсність. Ці пани повністю вірять словам Луческу,його маячні, але те що на полі трапляється, як би не бачать, не в змозі причинно- наслідковий зв"язок простежити...

Лауреат Нобелевскої премії, академік І.П. Павлов дав таке пояснення цьому ( словами орігінала) : "Русский человек имеет такую слабую мозговую систему, что не способен воспринимать действительность как таковую. Для него существуют только слова. Его условные рефлексы координированы не с действительностью, а со словами. Для нашего русского ума, утверждал академик, факты, истина, реальная действительность не указ. Для нас главное то, во что мы верим, что мы сами придумали, что у нас в мозгах. А потому мы, русские, живем фантазиями."

Те, що ці слова у пана Павлова стосуються россіян не повинно нікого відволікати , це стосується всіх хто багато років торкався такої країни як СРСР , тому наслідки жалюгідні й досі відчуваємо повюди. Як тільки Луческу почав виправдовувати жахливу гру команди, результати , я зрозумів, що пан Павлов має рацію навіть у футболі. Деякім вболівальникам краще чути казочки, навіть дичину, ніж мозок напружити та зрозуміти, що головна причина падіння Динамо не десь далеко, не в руках ворогів, а саме в клубі і призвища головних героїв цієї події давно відомі. Луческу серед них і не на останьому місці. Одна письменниця з призвищем Забужко казала, що процес мислення дуже енергозатратний, тому багатьом краще казати те, що почули. Навіщо напружувати мозок, навіщо шукати причинно- наслідковий зв"язок у поганій грі Динамо, якщо одна особа може свої фантазії озвучити , а інші ретранслюють їх по світу.

Кажуть, що брехати можна довго, навіть безкінечно. Можна брехати , навіть розуміючи, що насправді все зовсім інакше, але все це стосується лише тих самих брехунів. Для інших, кому брешуть, ця закономірність рано чи пізно перестає сприйматися. Бо очі бачать зовсім не те, про що цілодобово розповідають , так звані експерти та ще деякі вболівальники, про тренерів не кажу, що не бажають бачити правди, або щось їм очі засліплює, мабуть пиво або горілка... Перед початком нового сезону УПЛ багато футбольних авторитетів казали, що безперечний лідер чемпіонату саме Динамо, бо Шахтар без бразильців нова команда , інші на початку будівництва, а саме Динамо має згуртовану команду з українців і не першій рік грає у такому складі. Та навіть програш Бенфіці не дуже засмутив цих товаришів, бо на їх думку Динамо ще не підготовлено до ЛЧ і саме ЛЄ то що треба… І це, незважаючи на дуже одноманітну тактику , яка передбачає тримання м”яча біля свого карного майданчика за постійною участю воротаря, на повільну гру , на те, що атакувати Динамо не вміє, не бажає, не навчене , і тут кожний свій варіант може вибрати. І це не вчора почалося, а багато років тому. І не бачити цього якось навіть не смішно. Хочу тут давно не до сміху.

Війна не тільки футболу торкнулась , вся країна перебуває у війсковому стані. Тому чути дурню Луческу, а я інакше не можу назвати його маніфест про те, що комусь важко зрозуміти що в команді трапляється. Здається, що тільки Динамо довелось змінити все, бо саме так зі слів пана Луческу я зрозумів. Та ні, пане тренере, ви помиляєтесь та ще як! Все життя країни зіпсоване повністю, мільони українців покинули домівки, я вже не кажу про загиблих, поранених та тіх, хто в окупації наразі. Не кажу про воїнів, які стали на захист країни, про всіх хто допомагає армії здобути перемогу. Всім дуже важко, але чути що саме Динамо найтяжче це вже занадто. Краще б мовчав або про Катрусю знов розмову вів, тут хоча б веселіше...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.04.2023, 11:33
betelgeuze1948
Автор:
(betelgeuze1948)
Статус:
Эксперт (10340 комментариев)
Подписчиков:
136
Медали:
Выбор редакции × 85
Топ-матчи
Лига чемпионов Боруссия Д ПСЖ 1 : 0 Закончился

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть