Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Історія матча Динамо-Евертон

2015-03-14 09:00 Евертон - Динамо. Історія та сучасність. Анонс матчу - Справжні випробовування для команди київського "Динамо" лише ...

Евертон - Динамо. Історія та сучасність. Анонс матчу - Справжні випробовування для команди київського "Динамо" лише розпочинаються. За великим рахунком, матч проти французького "Ґенґама" на попередній стадії Ліги Європи став для "біло-синіх" проблемним з власної вини. Нинішній опонент – з іменем і статусом.

Логіка у висловлюваннях Олега Гусєва про "типового середняка англійської Прем’єр-ліги", звісно є. Та тільки якщо відштовхуватися виключно від 14-го місця, яке "іриски" посідають після 28-ми турів.

Але не треба забувати, що у складі цього середняка виступає по три гравці збірних Англії та Ірландії, культовий воротар збірної США, центрфорвард збірної Бельгії, ключові футболісти збірних Боснії і Ґерцеґовини та Шотландії. Про травмовану зірку національної команди Південно-Африканської республіки, а також не заявленого на матчі єврокубків новачка команди Арона Леннона зараз згадувати, мабуть, недоречно.

Іншими словами, "Динамо" буде дуже непросто. Особливо з урахуванням кадрових проблем, з якими зіткнувся Сергій Ребров. УЄФА помилував Андрія Ярмоленка, але втрат вистачає й без нього. Надто – в середній ланці. Найближчий поєдинок обіцяє стати для киян випробовуванням на міцність.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

14.03.2015, 09:00
14.03.2015, 09:00
201607 1 BruceWillis
bodich12345
Автор:
(bodich12345)
Статус:
Читатель (24 комментария)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Лига конференций Брюгге Фиорентина - : - 8 мая 19:45
Лига чемпионов Реал Бавария - : - 8 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть