Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Прошу вибачення за верхній вхід

2011-09-12 11:46 Вчорашній матч на стадіоні імені Лобановського не відносився до числа складних щодо організаційних питань. Проте знову ...

Вчорашній матч на стадіоні імені Лобановського не відносився до числа складних щодо організаційних питань. Проте знову мали місце проблеми, із якими намагаємось оперативно щось робити. Перша - несправність турнікетів на верхньому виході і відмова пропускати через нього людей із абонементами. Друга - нахабний штурм т.зв. "ультрасами" центрального входу із перестрибуванням через турнікети.

Було б найпростіше сказати, що за усе це відповідає служба охорони клубу на чолі із генралом Старовойтом, який не є, не був і не може бути моїм підлеглим. Але це не наш шлях, оскільки із подачі окремих осіб за усе в клубі тепер відповідаю (принаймні перед уболівальниками) саме я. Тому у найближчі дві доби будуть знайдені винуватці того, що сталося і зроблено усе, щоб це не повторилося. Дозвольте не називати імен покараних, оскільки є корпоративна етика.

Звертатися до доброї волі "ультрасів" можна звичайно. Та чи в стані вони очистити своє середорвище від... навіть не знаю як назвати? Вчора із секторів ультрас знову прозвучав заряд "х...й паложім". Було чути, що його підхопили дуже неохоче і прозвучав він на кілька порідків тиихше за інші. Думаю, що це свідчить про те, що значній частині "ультрасів" самим незручно за такі, з дозволу сказати, "заряди". Усі переконгалися, що і без "х...й паложім" підтримка "ультрасів" виглядає цілком нормально. Запитання - кому це треба? Звичайним "ульрасам"? Навряд. Тоді кому? Навіщо одним "зарядом" псувати загалом приємне враження від секторів? То може розберетеся між собою самі?

Що стосується стрибання через турнікети, то спробую зробити все від мене залежне, аби вже у четвер нікому стрибати не хотілося.

Ще раз прошу вибачення за верхній вхід.          

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

12.09.2011, 11:46
neseniuk
Автор:
(neseniuk)
Статус:
Начинающий писатель (170 комментариев)
Подписчиков:
0
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Арсенал 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть