Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

«Динамо» програє своїм проблемам, а не суперникам Выбор редакции

2017-10-02 12:04 Дуже важко після таких матчів, як вчора. Взагалі пропадає бажання дивитися футбол. Особливо якісний футбол. Не ... «Динамо» програє своїм проблемам, а не суперникам

Дуже важко після таких матчів, як вчора. Взагалі пропадає бажання дивитися футбол. Особливо якісний футбол.

Не було б так образливо, якби суперники показали щось особливе, майстерність, наповнення гри. Складається враження, що «Динамо» в першу чергу програє собі, а вже потім суперникам. Так в кваліфікації із « Янг Боз» після київської перемоги в матчі –відповіді обрали тактику відсидітися в окопах.

Ще перший матч у Києві показав, що підопічні Гюттера мають доволі слабку оборону, а атака виглядає сильніше. Наче спеціально, Хацкевич вирішив грати від оборони. Не пощастило у Полтаві. Просто не було реалізації. Матчі проти « Вереса» і «Зорі» та проти « Сканденберу» та « Партизана» показали той факт, що без налаштування «Динамо» не може перемагати навіть на рівні деградуючого чемпіонату та слабких суперників у ЛЄ .

( фото Спорт Арени)

Які можуть бути причини такої гри та результатів. На мою думку, тут можливі декілька варіантів:

Рівень тренерського штабу. На жаль, «Динамо» зараз дуже прогнозована в побудові гри та вибору гравців. Якщо граємо проти організованих команд чи тренерських команд – виникають проблеми. Динамівські помилки повторюються із матчу до матчу. Команда зупиняться відразу після того, коли досягає потрібного результату. Так в матчі із « Чорноморцем» все закінчилося, коли забили другий гол. За це майже не поплатилися в другому таймі. Із «Олімпіком» - та сама ситуація. Вчора все зупинилося після першого тайму. Невже цього не бачить тренерський штаб.

Загальний рівень команди не високий. Теж дуже може бути. На мою думку, за часів Ігоря Суркіса такої слабкої команди за індивідуальним рівнем гравців ще не було. Але ж є збірники не тільки українські. Це не супер футболісти, але із ними працювати можна. Варто сказати, що селекція за останні роки майже вся мимо( що вчора витворяли Кендзьора та Кадар). Сподіваюся, що із приходом Вукоєвича щось зміниться. Піваріч поки кращий зі того, що було. Академія та молодіжні команди є лідерами своїх вікових турнірів, але для першої команди молодих гравців немає.

Втрата мотивації. У багатьох гравців закінчуються контракти наступного літа( Морозюк. Кравець. Мораєс, Хачеріді, Мбокані, Гармаш). Багато футболістів вже не один рік грають в Києві та встигли виграти всі можливі внутрішні трофеї та зіграти в ЛЧ та ЛЄ. Хтось вже не бачить себе у команді. Дуже важко дивитися за також грою Віди, Хачеріді. Нехай краще грають молоді гравців із бажанням.

Провал середини поля. Складається враження, що у нас її просто немає. В кого із серйозних суперників ми виграли середину поля? Ми її навіть не виграли у « Партизана» та «Скандерберу». Багато хто хвалить Буяльського за його голи. Так він же не форвард, а півзахисник. Повинен в першу чергу забезпечувати захист свої воріт в позиційній грі, захист від контратак, віддавати гострі передачі у штрафну суперника. Цього абсолютно немає.

Зливають тренера. Можу припустити, що не всім до вподоби методи роботи Хацкевича та Лужного.

Що далі? Потрібно працювати. «Динамо» Київ це не комфортне життя в столиці, хороші зарплати і тому подібне, а в першу чергу – результат. Я так розумію, що коли запрошували Хацкевича більше думали про результат. Можливо десь жертвуючи роботою із молодими футболістами розуміючи, що це не його сильна сторона. Якщо все буде продовжуватися і далі – потрібно щось міняти. По складу. Потрібно або підсилювати команду, або давати шанс молодим. В другому варіанті навряд чи друге місце кудись подінеться

В будь –якому разі, попереду матч проти « ЯБ» та «Шахтаря». Із першими – діло принципа, а із другими – в разі поразки вже буде серйозний відрив від першого місця. Я думаю, що після цих ігор буде вся остаточно ясно.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.10.2017, 12:04
tyschenko
Автор:
(tyschenko)
Статус:
Наставник (1047 комментариев)
Подписчиков:
24
Медали:
Выбор редакции × 90

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть