Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Маразматичні брехачі

2017-12-22 20:14 Останні декілька днів ми стали свідками чергової чорної роботи ворожої медійної групи. Спочатку була опублікована інформація ... Маразматичні брехачі

Останні декілька днів ми стали свідками чергової чорної роботи ворожої медійної групи. Спочатку була опублікована інформація про те, що гравець відмовився продовжувати контракт. І буде розглядати пропозиції. Потім з’явилась інформація, на рівні офіційної, що агент гравця підтвердив факт відмови Євгенія від нового контракту з Динамо.

І що є у нього багато пропозицій. Люди заворушились. Хтось пом’янув Хача незлим тихим словом. А хтось пройшовся по Динамо, що менеджмент профукав чергового якісного гравця. І, зрозуміло, знайшлись і ті, хто підтримав захисника. Мол, давно пора.
Але, сьогодні агент гравця, Іван Піроженко офіційно спростував те, що він давав взагалі якісь коментарі цим телеканалам ріната. І що інформація про те, що Хачеріді відмовився від нового контракту, що він кудись збирається переходити є нісенітницею. Ми побачили чергову жовтуху від начебто серйозної групи змі. Які хочуть, щоб їх поважали, щоб до них прислухались. І, тим не менш, поширюють брехливу інформацію, посилаються на людей, які нічого не підтверджували. Це засвідчує лише те, що вірити і прислухатись до донецьких змі – не поважати себе.

Ми бачимо черговий виток «прохфесіоналзьму під клізьму». Заказухи від денисова, яка направлена лише на одне, на викривлення інформації про Динамо, на створення негативного іміджу менеджменту команди. І хто на це ведеться, того життя нічому не вчить. А я нагадаю, що Євгеній Хачеріді відпочиває на Мальдівах, і вочевидь абсолютно не займається там думками про новий контракт. Він збирається повернутись в Київ і почати готуватись д сезону у складі Своєї Команди.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

22.12.2017, 20:14
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть