Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Славія. Прорвемось. Выбор редакции

2018-08-06 21:05 От ми і підійшли до самого відповідального матчу. Цей може стати першим в серії відповідальних матчів ... Динамо Славія. Прорвемось.

От ми і підійшли до самого відповідального матчу. Цей може стати першим в серії відповідальних матчів або на ньому може все закінчитись. Зрозуміло, що ми розуміємо попередні розклади. Хтось вже почав дивитись далі на Аякс. Та що там, що у нас, треба йти від матча до наступного. На сьогодні матч в Празі буде визначальним.

Якщо ми здобудемо переконливу перемогу, то це до дасть оптимізму. Це буде свідчити про те, що команда правильно готувалась до сезону. Бо 4 попередні матчі показали, що Динамо якісно працює в обороні. Ми побачили і цікаві ходи в атаці, іноді навіть багато атак, але дуже вже занизькою була реалізація. Із шахтою ми не забили 2 100%. Тому матч із Славією покаже чи гідна ця команда виступати в ЛЧ.
Впевнений, що мотивація, майстерність і рівень готовності Динамо на сьогодні достатній. Команда вже на така розбалансована, як у минулій ЛЧ. Нагадаю, що тоді Динамо провалювало тайми, а потім інше тайми тріумфально вигравало. З весни вже не було таких перепадів. Та все ж ЛЧ – мірило майстерності. Навіть на такому рівні.

За ці тижні багато всього вже сказано про чехів. Багато людей, які фахово орієнтуються у чеському футболі, озвучили свої думки. Загальна теза така, що буде багато боротьби, що нас чекає силовий футбол. Що важливо не дати суперник у використати їх козирі. Які саме? Стандартні положення і швидкі атаки.

Славія – дійсно силовий футбол. Команда достатньо майстерна, бо веде боротьбу за золоті нагороди в своєму чемпіонаті. Це вже показник. Слова про простий футбол абсолютно не свідчать про те, що це дійсно примітивний футбол. Вміє суперник і комбінувати, а не тільки навішувати в штрафну. Для чемпіонату Чехії склад достатньо кваліфікований. Не має відвертої юної молоді, не має і ветеранів. Наймолодший в старті гравець – 23-х річний воротар Ондрей Колар, а найстарший – 32-х річний форвард і капітан команди Мілан Шкода. Середній вік десь 26 років. Достатньо молода команда. І достатньо навчена. В атаках намагаються не перетримувати м’яч і завершувати їх ударами. Стара і добре відома тактика, щоб не було обрізів. Не можна сказати, що команда грає виключно першим номером, або виключно другим. Чехи можуть і закрити суперника у його воріт. А можуть відійти до своїх володінь і вибудувати потужну оборону.

Високий пресинг Славія не застосовує. Все ж для цього елементу треба мати кращу фізичну готовність і кращу майстерність гравців. Відкотившись вони не притискаються до воріт. На своїй половині агресивно накривають, відривають п’яти. Опорники майстерні у відборі. А голи забиваються у 3 дії. Відбір і пас на вільного, а той на форварда у зону і гол. Ондрей Колар також займає важливу роль у структурі гри. Він має прекрасний дальній пас. А 5 номер Владімір Коуфал встигає вибігти на половину суперника під пас. Дійсно 5 номер, хоч і захисник, але приємно вражає об’ємом роботи, вмінням підключатись в атаки і якісно навішувати. Саме через нього в основному будується вихід з оборони в атаку. Принаймні у тих матчах, що я бачив.

Ще хотів би зупинитись на опорнику Йозефу Хюшбауеру. Я не достатньо якісно орієнтуюсь у чеській мові. Зустрічав ще 2 інших варіанти його прізвища. Тому прошу пробачення у нього, та у читача, що можу тут помилятись. На мою думку він є лідером команди. І старт сезону це підтверджує. Він не тільки забиває пенальті, але і якісно б’є з дальніх дистанцій. В останньому матчі ледь не зробив хет-трик. Як я вже казав, що атаки завершуються ударами і удари достатньо продуктивно відпрацьовані. Легко помітити, що команда знає свої сильні моменти і грає на них.

Безумовно цей матч для молоді Динамо стане випробуванням. Однак, я не хочу, щоб тут хтось подумав, що нас чекає МанСіті. Це кріпка команда із Східної Європи. Рівня нашої Ворскли і Зорі. Якщо поставитись легковажно, то можна і вилетіти. Якщо ж розібрати і вивчити, то ми пройдемо Славію. Про проблемні моменти також варто сказати. Фізично потужна команда, але достатньо повільна. Флангові захисники регулярно провалюють зони. Центральні захисники, а це два здоровезних африканця, потужні, але при пресингу не тримають ліній. Взагалі цікаво подивитись як будуть діяти чехи, якщо їх високо накривати. Розриви між лініями навіть на рівні чеського чемпіонату – давно відома проблема. Та все ж команда достатньо надійна в обороні. Як для свого чемпіонату. Видно, що форма форсувалась. Однак, Динамо діятиме на інших швидкостях, а фланги атаки Динамо – гравці дуже високого рівня.

Прогнози я давати не хочу. Буде боротьба. Обидві команди вмотивовані. Я вболіваю за свою Команду! А переможе, як і завжди, сильніший.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.08.2018, 21:05
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть