Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Демпсі хоче грати в Лізі чемпіонів

2012-05-25 18:11 Клінт Демпсі підтвердив своє бажання грати в Лізі чемпіонів, піддаючи сумніву своє майбутнє в Фулхемі. 29-річний ...

Клінт Демпсі підтвердив своє бажання грати в Лізі чемпіонів, піддаючи сумніву своє майбутнє в Фулхемі.

29-річний гравець перебував в чудовій формі протягом сезону 2011-2012, забивши 17 м'ячів і допомігши Фулхему посісти 9-е місце в турнірній таблиці АПЛ.

Його гра породила сумніви в його більш тривалому майбутньому на Крейвен Котедж, оскільки з'явились чутки про інтерес до гравця з боку Арсеналу та Ліверпуля. 

І Демпсі натякнув, що він наврядчи зможе відмовити команді, що виступає в найкращому клубному турнірі Європи, якщо він отримає подібну пропозицію цього літа.

Зокрема американець сказав в інтерв'ю Sports Illustrated: "Вони (Фулхем) запропонували контракт і я сконцентрувався на моїй грі і бажанні потужно завершити сезон. Я завжди казав, що вдячний Фулхему за все, що вони зробили для мене. Частина моїх найприємніших спогадів про футбол залишиться тут. Але факт залишається фактом - я хочу грати в Лізі чемпіонів. Я хочу грати на найвищому з можливих рівнів у футболі. Я хочу виступати як найкраще протягом моєї кар'єри і, озираючись у минуле я можу сказати, що використав більшість з можливостей які я мав. Я завжди хотів грати в Лізі чемпіонів. Це те що я ніколи не робив. Я хочу спробувати себе на цьому рівні. І глянувши назад я зможу сказати: "Я спробував, був я готовий там грати чи ні!".

Якщо б я бажав комфорту, без жодних образ для МЛС, то залишився б в МЛС бо я був би ближче до сім'ї та друзів і насолоджувався би там життям. Але я ризиковий гравець. Я люблю стрибати у вир і подивитись чи випливу!"

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

25.05.2012, 18:11
Krotobiy
Автор:
(Krotobiy)
Статус:
Старожил (953 комментария)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Украины Ворскла Колос 0 : 0   20 апреля 18:00
Чемпионат Италии Эмполи Наполи - : - 20 апреля 19:00
Чемпионат Испании Валенсия Бетис - : - 20 апреля 19:30
Чемпионат Германии Унион Бавария - : - 20 апреля 19:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть