Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Матч без глядачів завтра! Агов, а де всі? Выбор редакции

2015-12-08 13:03 Доброго дня, шановні користувачі нашого улюбленого ресурсу. Після феноменального бою в Португалії ми всі вже другий ...

Доброго дня, шановні користувачі нашого улюбленого ресурсу. Після феноменального бою в Португалії ми всі вже другий тиждень чекаємо останнього матчу року. Після цього поєдинку в наших думках знову настане пауза, серце почне битись у звичному руслі, а адміністрація сайту почне розповсюдження трансферних чуток.

Але це буде пізніше, після жеребкування.

А сьогодні кожен із нас чекає найголовнішого матчу року, хоча даний статус був актуальним ледь не в кожному футбольному святі останнього місяця (Челсі - Динамо, Україна - Словенія, Порту - Динамо), проте крапку цих баталій ми зможемо поставити в середу.

Насправді у мене в житті почались складні часи, а тому виникає дуже мало думок для блогу, але сьогодні я помітив деяку закономірність, коли перечитав свої минулі статті. Дуже рідко я писав прев`ю до матчів, але в усіх випадках Динамо перемагало (Динамо-Генгам; Динамо-Евертон; Порту-Динамо), тому даний блог я пишу заради фарту.

Перед останньою грою 2015 року хотілось би поговорити на деякі теми, які сьогодні є досить актуальними у розрізі матчу Динамо - Маккабі.

1) Недооцінка на рівні підсвідомості.

Звичайно, ніхто ніколи не скаже, що до такого важливого матчу буде готуватись не на повну силу. І навіть якщо налаштовуватись команда буде, як до матчу смерті, то 100% віддачі на полі після перемоги над Порту ми вже не побачимо.

Давайте уявимо ситуацію. У вас у дворі є хлопчина, якого може побити будь-хто. І тут ви влаштовуєте певний дворовий турнір по боксу. Всі хлопці спортивні, сильні, і Ви також у непоганій формі, але є бідолага, який боксує дуже слабко. Після перемоги над самим міцним бойцем Ви спарингуєте з цим бідолашним і у разі виграшу - стаєте чемпіоном двору. Чи зможете Ви налаштуватись на цей поєдинок так само, як на попередній? З однієї сторони - титул, а з другої - слабкий суперник, якого можна без особливий зусиль побити. І як би Ви не налаштовувались на даний поєдинок, як би Ви не були впевнені, що усі сили віддаєте тренуванню - все одно на підсвідомому рівні Ви будете вважати себе діячим чемпіоном вже сьогодні.

Головне щоб дана впевненість у кінцевому результаті не зіграла злий жарт з нашою командою, адже буде дуже прикро після феноменальної перемоги отримати болючий нокаут, як з фізичної точки зору, так і з психологічної.

2) Мандри у майбутнє

Хоч у цьому пункті я буду суперечити 1 пункту, адже на свідомому рівні я впевнений у виході команді у 1/8 фіналу. І мандрувати ми будемо не на 10 років вперед, не на 5 років, не на рік, а на 2 дні - у четвер.

Якщо (а я в цьому впевнений) Динамо переможе Маккабі, то нас чекає два варіанти розвитку подій. Варіант, коли наш клуб займає 2 місце не дуже вдалий, адже ми, скоріше за все, вийдемо на одну з наступних команд: Реал Мадрид, Вольфсбург/МЮ/ПСВ, Атлетіко/Бенфіка, Ювентус, Барселона, Баварія, Зеніт (варіант неможливий). Як ми бачимо, то в даному випадку буде досить складно, а реально розраховувати на вихід в 1/4 фіналу можемо лише якщо потрапимо на переможца групи Б, або групи С.

У випадку нічиї у матчі Челсі - Порту, ми отримаємо наступний список можливих суперників: ПСЖ, Вольфсбург/МЮ/ПСВ, Атлетіко/Бенфіка, Манчестер Сіті, Рома/Байер/Бате, Олімпіакос/Арсенал, Гент/Валенсія.

А, отже, яка корзина буде для нас приємніша?

Сіяні: Реал, Вольфсбург, Атлетіко, Ювентус, Барселона, Баварія

Несіяні: ПСЖ, Манчестер Юнайтед, Бенфіка, Манчестер Сіті, Рома, Олімпіакос, Гент

Звичайно, це суто теоретичний пункт, адже місця Олімпіакоса і Гента скоріше за все займуть Арсенал і Валенсія, а сам я ніколи не вигравав у лотереях (лише у "телефортуні" побував у студії), але молитись на нічию у матчі Челсі - Порту буде вся Україна. А враховуючи, що Порту треба перемагати, а Моуріньо повинен показати характер - даний варіант має право на життя.

3) Матч без глядачів завтра! Агов, а де всі?

Мабуть, найважливіший пункт мого блогу. Саме заради цієї фрази я і почав його писати. Мене дуже вразив цей гнилий вчинок наших фан-секторів. На перший погляд, даний банер був досить актуальним, адже на трибунах і дійсно було мало глядачів. При перших думках - я підримав критику від фан-угрупувань до рядових фанатів. Але потім почитав загальну незадоволеність і почав копати проблему глибше.

Фан-сектори, які самі викурили своєю поведінкою глядачів зі стадіону - звинувачують других. Коли на стадіон стало дійсно небезпечно ходити, адже:

Ти засмаг у солярії - є шанс, що вони приймуть тебе за темношкірого і віддухопелять товпою.

Ти вдягнув нову куртку - є шанс, що вони приймуть її колір за агресивний і відберуть її у тебе.

В тебе алергія на дим - є шанс, що вітер буде дути у твоєму напрямі і саме тобі нашкодять ЗАБОРОНЕНІ піротехнічні вироби.

Ти виховуєш свою дитину - є шанс, що фрази, почуті з секторів - вона запам`ятає і буде вживати.

А потім ти, сидячі зі своєю жінкою біля каміну, коли на килимку грається твоя дитинка з новими іграшками, а ваш дім опанувала сімейна атомсфера - читаєш банер від ультрасів, що ти козел, що сьогодні не стадіоні. А під кінець матчу бачиш все той самий дим від піротехніки і думаєш - як добре, що я сьогодні залишився дома з сім`єю.

Але це ще пів біди. Коли уРодичі (ультраси "Родичів") стали винуватцями пустого стадіону на матчах Ліги Чемпіонів і залишили нашу команду без підтримки, а їх виправдоють інші угрупування фанатів - я розумію наскільки глибока яма, в яку ми потрапили. Да в матчі протів Металурга мав висіти інших банер - "Тварини, які залишили нашу команду без підтримки - вам залишилось не довго", а ми бачимо загальну невдоволеність ультрасів, що мало людей на таких матчах.

Тепер я хочу спитати у вас, у ультрасів, у фан-секторів, у різних угрупувань, "фірм", у родичів і інших палких "вірних" вболівальників:

Матч без глядачів завтра! Агов, а де всі?

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

08.12.2015, 13:03

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть