Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Паперові чемпіони.

2016-05-01 23:09 Що можна сказати про таку гру,якої фактично й не було з боку ДК ,як не було ...

Що можна сказати про таку гру,якої фактично й не було з боку ДК ,як не було цієї гри й протягом усього сезону? Я вболівальник ДК з 55-річним стажем і мені ще ніколи не було так соромно й гидко дивитись ігри улюбленої команди,як в цьому сезоні! Я б на місці Реброва змусив команду віддати золоті медалі гірникам,а дніпрянам накрити поляну за дві перемоги над ШД, які й дали змогу Динамо стати паперовим чемпіоном,бо по грі вони й у трійку призерів не увійдуть.

.... А ще вклонитися одеситам та гравцям Сталі,які разом з тим же Дніпром зробили ДК чемпіоном. Соромно за таке чемпіонство-хочеться його поскоріше забути!!!

Хотів зробити аналіз гри,але зрозумів,що прийдеться писати одне й теж вже в десятий раз: 1)Втрачена швидкісна гра. ДК всі ігри в ЧУ грало пішки! Навіть в іграх з ШД-тому й програли,бо виграти в гірників можна тільки на швидкостях,що успішно показав Дніпро. Через брак швидкостей ми програли і в ЛЧ англійцям... І надалі нам там робити нічого,бо так там не грає ніхто! 2) З тим складом,який має ДК,в ЧУ ще можна стати в призерах,а в Европі для нас вихід з групи ЛЧ мабуть стане недосяжною метою...Є тільки пара-трійка гравців,які ще можуть конкурувати в еврокубках,а решта -баласт,від якого треба чим швидше позбуватися. 3)Великою проблемою став напад Динамо,точніше його відсутність. А зразок форвардів тренери мають : Блохін,Беланов,Шевченко,той же Ребров. Саме таких гравців потребує наше ДК,а не півтораметрових мораесів та гонсалезів... 4)Потрібні толкові півзахисники з поставленими ударами не поперек поля та до воротара,а по воротах суперника. І які б вміли бити штрафні удари понад стінкою-без таких гравців краще тоді ЛЧ дивитися по ТБ. 5)Поважати своїх вболівальників,яких стає все менше і менше,а з такою грою скоро й зовсім не буде.

Мені соромно за таку гру й поведінку на полі з боку ДК! Я не хочу таких чемпіонств!...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.05.2016, 23:09
bor1408kov
Автор:
(bor1408kov)
Статус:
Наставник (3262 комментария)
Подписчиков:
7
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Франции Тулуза Монпелье - : - 3 мая 20:00
Чемпионат Германии Хоффенхайм РБ Лейпциг - : - 3 мая 21:30
Чемпионат Италии Торино Болонья - : - 3 мая 21:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть