Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Про таке Динамо треба говорити!

2016-11-24 21:25 Так хочеться поговорити про ЛЧ. Тим більш, що привід такий святковий. Як і у минулому році ... Про таке Динамо треба говорити!

Так хочеться поговорити про ЛЧ. Тим більш, що привід такий святковий. Як і у минулому році наша команда вийшла з групи. Але, цього разу все було не так. Завжди головним у футболі є рахунок на табло, тобто результат. Та набагато приємніше коли за результатом стоїть якісна, переконлива гра твоєї команди.

І моя команда можливо і демонструє іноді нестабільність, як це було у Стамбулі, коли були проведені два різних тайми. Однак, як же грає ця команда. Це просто захоплення. Всі побудовано на поєднання найважливіших компонентів – високий рівень мислення, якість виконанні і організації гри. Як сказав один відомий аналітик сьогодні, що ця команда доставляє м’яч до воріт суперника в три дотики. Моє Динамо демонструє якість. Це поєднання індивідуально сильних гравців, які грають у швидкісний командний футбол. Думаєте, що мені щось привиділось? Так, я пишу про Динамо, про наше Динамо Ю19.
Сумно, що про першу команду такого не скажеш. Вони не грають, а страждають на полі. Все дається натужно, важко. М’яч відлітає від ніг, є величезні проблеми із технічним рівнем, із точністю і якістю пасів. Бо пас віддається не на розвиток атаки, а так, аби його кудись буцнути. І коли м’яч нарешті потрапляє в атаку, то наші гравці залишаються наодинці із суперниками. Не має підтримки, не має варіантів для розвитку. М’яч віддається виключно в боротьбу, в спину, зовсім незручно. У дорослої команди є величезні проблеми саме на рівні прийняття і виконання індивідуальних дій, які направленні на командний розвиток. Я бачу як грає Циганков. Зараз є багато думок, що він там щось провалює. Ви подивіться, що він грає в інший футбол. Чому? Бо партнери по команді банально не спроможні грати із ним, від для них приймає рішення занадто швидко, вони не встигають за темпом його рішень. Це той самий темп, у який грає Ю19. Сумно, що Віктор не знаходить партнерів, які здатні грати так само швидко і гостро.

Саме тому із таким захопленням можна спостерігати за рівнем думки, якістю гри нашою молодіжної команди. Так, їм зараз ще не вистачає досвіду, але їх технічний рівень значно вищий. Можна легко побачити різницю. Голи, які забивається. Це результати якісних індивідуальних дій. Гол, який забив Янаков. Коли такий залітав у першій команді? А Янаков у цій ЛЧ забив вже другий такий, саме ударом метрів із 25-30 під перекладину. Випадковість? Як і ще один, напевно третій, гол зі штрафного від Ледньова. Випадковість? Один раз так, коли це стає стабільним показником, адже і у матчів дублів, у чемпіонаті ю19, Ледньов стабільно забиває зі стандартів.

Погоджуюсь із тими, хто радить не співати од молоді. Вони тільки на старті і дійсно дорослий футбол більш силовий, темповий. Тут грають суперники іншої якості. Але, якщо гравець вміє віддати пас на 50-60 метрів, якщо може зупинити так, щоб він не відлітав, якщо вміє точно під тиском бити з 25-30 метрів, якщо забиває зі стандартів, вміє грати в дотик, то це все нікуди не дінеться. Це є базовий рівень гравця. Все інше – рівень індивідуальної фізики і інтелекту. Саме тому весна для Динамо єврокубкова буде. І сьогодні – найголовніша, найприємніша емоція.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

24.11.2016, 21:25
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм 0 : 0   26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00
Чемпионат Испании Реал С-дад Реал - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть