Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Оцінка кожного гравця Динамо (суб'єктивна думка)

2017-07-27 00:14 КОВАЛЬ: Безумовно найсильніший кіпер в Динамо. Сьогодні відіграв на 8 з 10. В моменті з голом ...

КОВАЛЬ: Безумовно найсильніший кіпер в Динамо. Сьогодні відіграв на 8 з 10. В моменті з голом не виручив, але була можливість виручити. Не попав рукою по м'ячу (дивіться повтор). На його захист скажу, що м'яч летів в протихід, тому дуже важко було. Але який же він пас віддав на 93 хв.

ХАЧЕРІДІ: Зіграв так, як грав в часи своєї найкращої форми.

Виграв практично всі єдиноборства і не дав нічого зробити гравцю, якого опікав. 9 з10

ВІДА: Зіграв сьогодні гірше, ніж вміє грати, але каші не зіпсував. Навіть в моменті з голом, в нього не було вибору і він мусив викидатись вперед на гравця, який прострілював, з надією заблокувати постріл. 7з 10.

КАДАР: Враховуючи те,що він чи не вперше грав на позиції флангового захисника, то окрім моментів в першому таймі, коли його добряче повозив лівий вінгер швейцарців, досить непогано справлявся з обов'язками, якщо порівнвати його з Антунешем. Моя суб'єктивна оцінка 7 з 10.

МОРОЗЮК: Не хочу багато писати про Миколу. Скажу в двох словах: не рівень клубу, який представляє. Лажає нереально в кожному матчі. Привіз з Шахтою два голи, привіз і сьогодні. Він не правий захисник, тому вважаю, що тренерському штабу треба шукати і правого захисника. Можливо він півзахисник, але точно не захисник. Сьогодні йому тільки 5 з 10.

ШЕПЕЛЄВ: Володя - один з найкращих гравців цього сезону. Не по роках зрілі рішення приймає на полі, не боїться боротьби, не боїться обігрувати один в один, не боїться ризикувати. Сьогодні відіграв дуже достойно, в принципі, як і у всіх матчах цього сезону. Безсумнівно майбутнє нашого клубу. Сьогодні 9 з 10.

СИДОРЧУК: Як на мене сьогодні відіграв гірше, ніж вміє. останнім часом він мене особисто розчаровує. Знизив вимоги до себе і не розвивається. Каші не зіпсував, але нічим і не відзначився. 6 з 10.

ГАРМАШ: сьогодні боровся як завжди, вигризав, психував, брикався, кусався і звісно забив гол. З великою долею везіння, але зате який важливий м'яч. Може грати краще, але рука не підніметься сьогодні поставити йому менше, ніж 8. 8 з 10.

ГОНСАЛЕС: Однозначно друге дихання отримав парагваєць в цьому сезоні. Відчув довіру тренера і засіяв новими барвами. Працює і в атаці і в обороні. Сьогодні знову показав рівень і якщо б забив, міг би стати героєм матчу. Але в тому моменті він зобов'язаний був прийняти більш краще рішення, ніж прийняв. 7 з 10

ЯРМОЛЕНКО: безсумнівно кращий гравець матчу сьогодні. Тероризував захисників сьогодні добряче. Повозив бідного 34-річного капітана команди суперників вздовж і впоперек. Забив гол, віддав гольову передачу, постійно створював моменти партнерам і собі самому. Сьогодні відіграв найкраще за всіх. 10 з 10.

МБОКАНІ: Безперечно найсильніший нападник Динамо Київ на сьогоднішній день. Тримав в напрузі оборону суперника весь матч, навіть вкінці, коли вже ледве ноги тягав по полю. Забив гол, успішно боровся за м'ячі, давив оборону суперника і мав можливість забити більше, ніж один гол. Дивно, що не забив з убойної позиції, з якої дуже рідко промахується. Тим не менше, Артему Бєсєдіну буде дуже і дуже важко вибити його зі старту. Дуже надіюсь, що Артем не опустить руки і буде боротися за склад. Впевнений, що в нього буде така можливість вже з Карпатами. А Дьємерсі сьогодні награв на 9 з 10. Заслужив.

КОРЗУН: ні про що. Як на мене не рівень клубу (принаймні поки-що). Мав убойний момент і більше ми його не бачили. Всім зрозуміло, чому він грає в Хацкевича. Навіть оцінку не хочу ставити, так як він мало відіграв сьогодні.

ЦИГАНКОВ: досить непогано увійшов в гру, навіть створив момент Гармашу. Безсумнівно майбутнє нашого клубу, як і Шепелєв. Сьогодні без оцінки, бо мало грав, але каші не зіпсував.

P.S. Ще раз всіх нас з перемогою. Наступної середи буде дуже важка гра на непривичному штучному покритті. Шахта минулого року вже поплатилась за недооцінку, надіюсь гравці і тренери Динамо зроблять висновки.

P.S.S. Я дуже радий, що наші пропустили таки гол вдома. Це дозволить не розслаблятися (як шахта свого часу), а намагатися забити на виїзді. Думаю, все в нас вийде.

З повагою, Василь Дідик. Вітання з Івано-Франківщини.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

27.07.2017, 00:14
auto-vkdk
Автор:
Статус:
Опытный писатель (351 комментарий)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Чемпионат Испании Севилья Мальорка 2 : 1 Закончился
Чемпионат Англии Арсенал Челси - : - 23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть