Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Хацкевич был уверен, что 2:0 мы не проиграем.

2017-08-06 13:26 На блог надихнув блог Сталевого щура http://dynamo.kiev.ua/blog/279015-takticheskij-bloknot-pro-glavnuyu-katastrofu-etogo-leta , точніше комент Юрія Вакулюка (Алессандро Нести!!!) в цьому ...

На блог надихнув блог Сталевого щура http://dynamo.kiev.ua/blog/279015-takticheskij-bloknot-pro-glavnuyu-katastrofu-etogo-leta , точніше комент Юрія Вакулюка (Алессандро Нести!!!) в цьому блозі: Юрий Вакулюк(a.nesta) – Наставник 05.08.2017 08:12 … Хацкевич был уверен, что 2:0 мы не проиграем, вот и вся тактика… Написав комент - вийшов великий, я забзікував - вийшов блог.

Так ось – «… Хацкевич был уверен, что 2:0 мы не проиграем, вот и вся тактика…».

Не просто був впевнений, що не програють з таким рахунком. Він був впевнений, що за інерцією кількості створених моментів у Києві, ми виграємо 2:0. Звідси і незмінений склад. Звідси і психологічна неготовність команди – вони насичились настроєм ГТ.

А тут на поле вийшла якась незнайома і незрозуміла команда, і явно не відповідала настрою ГТ ДК. Ось ми і «ох… вибачте…офонарєли). А тут ще чудернацьке поле, яким половина «знавців» лякала, а половина закликала не звертати на це уваги. А може варто було спокійнесенько кілька разів потренуватися. та розібратися. А тут ще Миколка в нецілованих бутсах. Можливо справа в цьому? Або ж татушки (ну дуже гарні і змістовні) занадто стягують шкіру і це призводить до м’язевого та нейронного гальмування. А тут ще цупка, гарно поставлена нахабно-брутальна менера гри «Хлопчаків» (Кум обрав для себе тактику просту – Як не влучить у коліно – б’є в п’яту). А «хлопацький» тренер чітко психологічно розкатав Мбо – грає тільки до другого безкарного порушення на собі – а потім вже нікуди не втручається. Та й необхідності великої нема – Гармашам, Сидорчукам, Шепелєвим, Гонсалесам аххіли на міцність вже перевірили, і не один раз. Тому вони в боротьбу також не дуже. А тут ще виявляється, що не для всіх поляків українці друзі. Клубу – дворазовому володару КК, володару Суперкубку варто було прорахувати і цей варіант. Ну хоч якось передбачити. А тут виявилось, що молокосмоги «Молоді Пацани», більше за наших «зірок» бажають грати в ЛЧ. Навіть більше, ніж «Зірка Андрій». А йому ж іще на трансфер – адже повинен хтось замінити Неймара.))) І ГОЛОВНЕ (уявіть рекламу Т-2 - підніміть пальця догори) – вони знають як досягти цього бажання.

Ось як на мене, виходить чистесенький програш ГТ.

Коваль слухав установку на матч воротарського тренера і тому був на полі кращим. А Дениска установку або проспав, або музику прослухав – «вершник» наш хотів бути на всіх клаптиках поля одночасно – деколи получалось – за що і замінили.)))

Але це все минеться. ЗІРКИ - не ображені – зарплата капає і за такі матчі. Пояснювати чому не вийшло те, що обіцяли - вони вже навчились краще за синоптиків. Квартири, будинки, машини, мотоцикли, яхти, катери, аерофотомоделі)) під боком в наявності, тату на все тіло, фірмова бейсболка набік, досконале вміння виставляти фото з відпочинку у Фейсбуці та в Інстаграмі. Від бонусів вже давно відвикли – за бонуси нехай Мессі з Неймаром карячяться. Чого ще бажати?

ГОЛОВНИЙ ТРЕНЕР - навчиться, набуде досвіду і стратегічного, і тактичного. Принаймі до того моменту, поки ІМС не переконає чергового умовного Головка, Шовковського, Ващука. А там і Миколка підросте. І тоді вже в адміністративному порядку примусить бутси цілувати.

І на останок - ВБОЛІВАЛЬНИКИ!!! (А хто наразі коли за них по-серйозному думав). Нехай чекають. Якщо дочекаються. В мене перед очима вже стільки гравців, тренерів, функціонерів пройшло, які задовольнили всі свої потреби, а мою єдину – НІ. Тому чекаю далі. Але моя впевненість (дочекатись) з роками почала розхитуватись.

P.S. Шалена думка відвідала, поки писав блог.

Чому не підійти було до матчу і сказати: - Миколко!!! Результат відомий заздалегідь!!! То на фіга тобі їхати, впиратися. Скільки там вартує за цей матч – відрахуй мені, а я поїду за тебе побігаю. Якщо зможу. На загальний підсумок не вплине. І тобі добре – не будуть всіх собак на тебе вішати. І мені добре – на ДК від Шуріка буду самий крутий дописувач (навіть крутіший за цього, як його - … - ну ви зрозуміли).

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

06.08.2017, 13:26
ASSA-D56
Автор:
(ASSA-D56)
Статус:
Эксперт (6718 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть