Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Козаки проти яничар. Битва на Слобожанщині !

2017-09-02 08:00 Вітаю, Україно ! Вітаю, козаки ! Поки прямую у бік Харкова, маю можливість написати цей блог. ...

Вітаю, Україно ! Вітаю, козаки !

Поки прямую у бік Харкова, маю можливість написати цей блог.

Нарешті ми дочекалися чергового матчу Збірної.

Особисто я чекаю кожного матчу Збірної, як свято.

Сьогодні на нашу рідну Слобажанщину завітають яничари на чолі з головним циганом румунських земель - "містером" "я усіх порву".

Напевно "зустрічі" з бухарестським транспартом так швидко не минають.

А завітають вони для того, щоб пограти з нами у футбол ;)

Ясно усім, що нам необхідна перемога. Неважливо, яким буде рахунок. Головне, щоб свої три очки ми чесно заробили. І ми знаємо, який підступний суперник нас чекає. А особливо підступний їхній тренер, який окрім відрази, як людина, нічого у мене не викликає.

Цей "засновник" української Збірної (це ж треба таке сказати) розповідає, що увесь світ проти нього. Ну як світу не бути проти нього, коли у людині завищена самооцінка. Він вважає себе непереможним Графом Дракулою. Один розповідає, що він "заснував" український футбол. Інший "заснував" Збірну України. Куди не подивися, одні "засновники".

Наші козаки гратимуть без поранених. Лише "щирий українець" Ракицький відбуватиме покарання. Пробачте за мій сарказм.

Розумію, до того ж чудово розумію, що Граф Дракула дасть настанови провокувати нестримного Гармаша та нашого захисника українських земель Євгена Хачеріді. Але наш Гетьман Андрій Миколайович розуміє, і донесе до наших запальних атаманів -  щоб ті не піддавлися на провокації.

Як стратегію обере наш Гетьман сказати мені важко, але те що треба наступати на цих яничар - це усі розуміють. Не дамо цій "Османській Імперії" заполонити своєю присутністю усе поле стадіону "Металіст".

Казаки, які вийдуть на війну з Графом Дракулою та його яничарами, я бачу таким:

На захисті кордону - кошовий Андрій Пятов. Його польові помічники. Володар забійного удару зі штрафних - Микола Морозюк. Або людина з "лев'ячим серцем" - Артем Федецький. У центрі поля - Відважний і безстрашний Євген Хачеріді. А також його помічник - казак Крівцов. Ліворуч на захисті кордонів - молодий, але ще не атаман - Соболь. Наші центрові та наступальні атамани - боєць донецьких земель - Тарас Степаненко. Ще один боєць з "лев'ячим серцем" та міцним характером - Денис Гармаш. А також рунівник атак яничарів - Сергій Сидорчук. На флангах наступу. Швидкісний, непоступливий та працьовитий - Андрія Ярмоленко. А також душа усього козацтва, вбивча права ного та просто позитивна людина - Євген Коноплянка. І головний наш наступальний боєць - Артем Кравець.

Найприємніша новина, як на мене, що на цю битву на Слобожанщіні приїдуть усі українці з усіх земель. А найбільша їхня кількість буде з земель київських. Завдяки спонсорам, які заснували "Вірні Збірній", на цей матч приїде 7,000 справжніх козаків та просто патріотів України. Будуть і бандерівці зі Львівщини, дніпровські казаки, казаки з київських земель, волиняки та полісці, буковинці та прикарпатці. Загалом буде уся Україна.

І я дуже сподіваюся, що наші оранізатори матчу вже підстригли коротко траву, полили газон та встановили вентелятори, щоб вітер дмухав не у той бік ;)


А також наша Збірна забов'язана виграти, щоб підняти бойових дух наших Героям, які захищають рідну землю від підступного та підлого ворога.

Не підведіть, хлопці ! З вами уся Україна !

Слава Україні ! І слава нації !

З повагою до усіх вельмешановних панів та панянок, козак Володимир, десь у полях вільної Слобажанщини.


Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

02.09.2017, 08:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть