Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Цікаво хто буде наступним з фу-фушніков проти Динамо? Выбор редакции

2017-10-26 20:59 Хочу сказати декілька думок. Про Мирона Богдановича і Ігоря Михайловича. Просто прочитав тут сьогодні матеріал шановного ... Цікаво хто буде наступним з фу-фушніков проти Динамо?

Хочу сказати декілька думок. Про Мирона Богдановича і Ігоря Михайловича. Просто прочитав тут сьогодні матеріал шановного автора. Вирішив також висказати пару власних думок. Бо коментар виходив дуже довгим. Давайте розставимо акценти. Маркевич - дійсно в минулому тренер. Дійсно досить якісний фахівець.

Ігор Михайлович - діючий президент. На сьогодні хто такий Маркевич? Голова комітетів збірних України. Тобто – офіційна людина від фу-фу... від павелко. Тому коли він розмовляє про футбол, коли загострює теми, дозволяє собі принижувати команди, людей, то це не тільки його особиста точка зору. Це точка зору тієї структури, яку він представляє в тому числі. Не буду нагадувати, що у павелко є лише одна команда. Вона у нього найкраща, єдина і абсолютна. Динамо для павелко – не команда. Тому там є наказ всім своїм: - ФАС!
Де отримує з.п. зараз Маркевич? У павелко. Тобто він його роботодавець. Бачив, як на матч із Косово Мирона Богдановича там, за кордоном, привезла машина представницька із водієм. Поселився він у 5 зірковому готелі. Їв у чудовому ресторані. В силу посади він літає в різні країни за рахунок фу-фу…, живе там у гарних готелях, харчується і отримує з.п. Так само при матчах в Україні. Куди він не приїздить подивитись на матчі, йому дають віп квитки, машинку із водієм, номер, харчування і величезну кількість інших лотів. Я впевнений, що розмови по телефону йому також фу-фу... оплачує. Тобто людина живе собі на повному достатку за рахунок кого? Хто фінансує фу-фу...?

Коли я бачу, як люди жирують за мій кошт і кошт інших платників податків, то у мене до них є питання. Та це окрема тема. Просто номер в готелі, машина, водій, літак, харчування - тисячі доларів. А яка віддача від Мирона Богдановича? Що він робить корисного? Радить? Чи дає «авторитетні» коментарі про стан справ у Динамо?

Чи має голова комітетів збірних дозволяти собі теревенити про рівень Динамо? От ніби то він живе не в Україні, а десь далеко, в іншій планеті? Що сталось із Дніпром, Металістом і іншими командами? Вони банкроти. А Дніпро - команда, яка здобувала золото чемпіонату срср. Що у нас із чемпіонатом? Він в повній ж.. вибачте... він впав, впав критично. Не поїдуть зараз в Україну, де ледь 12 команд нашкребли, новий Драгович, чи новий Ленс, чи новий Бернард. Нові Мбокані також не поїдуть. Чому? Бо не має фінансових можливостей потягнути такі трансфери зараз, не має можливості платити їм такі з.п.

Ясна справа, що Маркевич живе в якомусь іншому світі. Він не знає, що криза в футболі. І що Динамо, яке підписало гравців збірних Польщі, Угорщини і Хорватії не підписало якихось ло... пробачте, не відомих гравців. Так, це не гравці рівня Велозу і Віди. Та це гравці нац. збірних своїх країн.

Легко базікати, коли їздиш на дорогих авто за рахунок інших. Легко теревенити, коли не фінансуєш футбольну команду, не платиш іншим заробітну плату. Як це в сучасних умовах в Україні утримувати команду рівня Динамо на плаву? Чи знає тренер, який ніколи не фінансував нічого подібного, як це платити людям своєчасно гроші, дуже великі гроші? Чи знає він чому поле пострижене, форма чиста, у столовій є хліб і каша, в автобусі бензин, літак чартерний чекає на взльоті? Добре, коли все це функціонує. А ти собі проблем не знаєш і тільки тренуй. А все інше відбувається за твоєю спиною. Всі процеси налагоджені. Чи так це в Динамо?

Чия заслуга в тому, що в цьому році відновлений стадіон Динамо, а в дитячий школі укладене нове поле? Хто побудував величезний критий манеж зимовий? Чиї команди вже не перший рік поспіль виграють всі юнацькі і дитячи турніри? І хто цим займається? Хто купує тих дітей, хто їх годує, возить, тренує, вдягає? Це все не відомий дядько. Тренеру Маркевичу не зрозуміти те, як це тримати на плаву таку махіну, як Динамо. Він живе на рівні фішечек, планшетиків. І теревенить про те, що як же опустили рівень Динамо… От як було колись, під знаменами герцога Ярославського. Купував латиносів пачками. І все там було. А куди поділось?

Хто такий тренер? Це лише один із найманих працівників. Так, це важливий фахівець. Та він лише один гвинтик у махіні. А тримає всю махіну президент. Це він все організував, все фінансує, ставить на всі місця людей.

Знаєте, от ми собі за пивом із таранькою можемо потеревенити десь на кухні. Ну, там почихвостити Суркіса. Навіть тут на сайті ми можемо дозволяти собі це. Бо ми прості люди, не офіційні. Ми банально на емоціях буваємо розчаровані результатами. Та особисто я розумію реалії. Вони важкі. І я вдячний, що можу бачити на ютуб каналі клубному навіть матчі ю14 Динамо. Я вдячний, що Динамо не впало як Дніпро. Що я і далі можу ходити на ігри в Києві. Так, я хочу кращого тренера, хочу кращих гравців і кращих результатів. Та я розумію, що все у фінансах. І тому вдячний за те, що є. І я можу дозволити собі наводити альтернативи. Скажімо більш якісного тренера чи гравця за адекватні кошти. Тобто за ті, які зараз може собі дозволити Динамо. Та я вважаю, що голова комітету Збірних України, де 50% гравців зараз саме з Динамо, не може дозволяти собі публічно чихвостити президента Динамо. Це не відповідає моєму рівню культури. От взяв би Богданич і організував команду, налагодив би там всі життєві процеси, тренував би і показував результати. Тоді б він мав право щось і десь вказувати. Для ІМС він лише найманий працівник. І далеко не найдорожчий. Я розумію, що банально дана та сама команда від фу-фу, що всі травлять Динамо як вміють. Саме тому я буду травити тих, хто травить моє Динамо. Травити так, як дозволяє моя культура.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.10.2017, 20:59

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть