Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Цікаво хто буде наступним з фу-фушніков проти Динамо? ч.2. Выбор редакции

2017-11-07 22:27 Декілька днів чекав. Думав. Споглядав. Чи здогадається хтось написати про те, що відбулось в останні декілька ... Цікаво хто буде наступним з фу-фушніков проти Динамо? ч.2.

Декілька днів чекав. Думав. Споглядав. Чи здогадається хтось написати про те, що відбулось в останні декілька днів? Нажаль поки що не побачив жодного матеріалу. Скажу відверто, що особисто мені цього дуже хотілось. Бо ж, як я обіцяв, буду захищати своє Динамо. І буду висвітлювати всю недолугість нашої футбольної федерації.

Не хочу розпалювати полум’я емоцій. Бо мені минулого разу розповіли про те, що треба працювати над об’єднуючими факторами. Погоджуюсь. Та що ми бачимо? У матеріалі про Маркевича я так і запитав: «Цікаво хто буде наступним з фу-фушніков проти Динамо?»
І що ми побачили минулого тижня? Напередодні матчів у ЛЄ і апеляційного суду по Маріуполю офіційний представник фу-фу Сергій Задиран відомим телеканалам заявив, що до фу-фу потрапив лист від УЄФА. І що там УЄФА виявив заборгованості у Динамо. «Авторитетний» представник заявив про те, що Динамо може бути відсторонено від матчів ЛЄ. Ну, тут же це підхопили всі ЗМІ. А особливо старанні одразу написали про борги перед Базелєм за Драговича, перед Динамо Загреб за Піварича. Більше того, той же телеканал ріната, сайт терикон і інші, посилаючись на них, поширили і зараз продовжують поширювати інформацію, що у клуба борги і буде дискваліфікація УЄФА. Ця група ЗМІ так і не може зрозуміти те, чому Динамо їх ігнорує. Може тому, що ніяким об’єднуючим фактором ту і не пахне? У відповідь Динамо надіслало листи від офіційного керівника фінансового моніторингу УЄФА Пабло Родрігеса, де той повідомляє, що боргів у Динамо не має. Що команда пройшла повну перевірку. І що, ми дочекались вибачень від фу-фу? Динамо заявило про пункт 3. в угоді про Конфіденційність. Що офіційні представники не мають право порушувати цю угоду. Та у сам день матчу інший представник фу-фу Юрій Записоцький вирішив таки відзначитись перед шефом. І також, порушуючи угоду про Конфіденційність, заявив, що у Динамо борги ще з 31 березня. Дивно, як Динамо пройшло ліцензування УЄФА)). Правда через парочку годин фу-фу цю новину таки прибрали. Та бруд не зникає. Від завжди залишає сліди. От ми і побачили продовження. Фу-фу і далі намагається наступати на Динамо. Чому? Бо популізм – велика сила. Спростування від УЄФА зрозуміло «авторитетні» проплачені джерела ніколи не дозволять собі публікувати. А от жовтуху – завжди. І більшість людей таки ведуться. Бо народу щось кинь, аби похавать.
Я хочу повернутись до власних фото. На першому фото всі можемо побачити як виходили Динамо і Ворскла на матч в Києві. Всі ж ми, хто слідкує за футболом, знаємо, що останній тур проходив під егідою підтримки бійців АТО. Безумовно це присвятили фу-фушніки найголовніший події, як для них, матчу в Маріуполі. Стільки пафосу. Такі гості. Там був такий зірковий десант, Маркевич у тому числі. Не хочу проходитись по театральному матчу команд одного власника, де результат був відомий всім. Хочу сказати, що всім командам видали футболки, які вони повинні були вдягнути перед грою. На футболках підтримується Армія, Захисники. Здавалось би, що саме в Маріуполі, майже на пєрєдкє, де твою безпеку забезпечують справжні бійці. Саме в цьому місті треба було вдягнути футболки і заспівати Гімн України. Ми ж чули, що Гімн, за рішенням тієї ж фу-фу співають перед матчами всі команди. Та чомусь Маріуполь і шахта Гімну не заспівали, футболок не вдягнули. А Динамо? А що Динамо? Динамо вже більше 3 років перед кожним матчем співає Гімн. І таки вийшли у футболках. Дрібниці? Та я чекаю наступних випадів від фу-фу. Бо ж у нас суд таки відбудеться, всім відомо, що наш суд най-най …, а там і до САС недалеко… Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

07.11.2017, 22:27
Топ-матчи
Чемпионат Италии Дженоа Лацио 0 : 0   19 апреля 19:30
Чемпионат Германии Айнтрахт Аугсбург - : - 19 апреля 21:30
Чемпионат Италии Кальяри Ювентус - : - 19 апреля 21:45
Чемпионат Франции Ницца Лорьян - : - 19 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть