Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Десна. В гості до біло-синіх побратимів.

2017-11-28 20:33 Декілька останніх днів знайомився із чернігівським футболом. Не можу сказати, що я робив це глибоко. Так, ... Динамо Десна. В гості до біло-синіх побратимів.

Декілька останніх днів знайомився із чернігівським футболом. Не можу сказати, що я робив це глибоко. Так, передивився нарізки 5 матчів цього сезону. Навіть змусив себе подивитись одну гру у прокрутці. Часу замало. Та й не має у мене такої практики писати анонси щодо матчів чемпіонату і кубку. Чомусь зараз захотілось це зробити.

Чому? Бо більшість очікує легкий виїзд в Чернігів і перемогу Динамо в одні ворота. Та хочу сказати і інше. Нам часто розповідають, що футбол в Україні зникає. Я не згоден. Футбол був, є і буде. Правда рівень команд впав, бо не має багато легіонерів високої якості. Та не треба забувати і інше, що команду у вищій лізі 12, а футболістів якісних у нас значно більше. Саме тому багато гравців із досвідом виступів на високому рівні перебрались у команди першої ліги. Перша шістка у цій лізі не сильно поступається за якістю другій шістці вищої. Навіть можна сказати більше, що перша ліга показує, що футбол жив. Розширення до 16 команд цілком реальне.
Перша ліга дійсно мене приємно вразила рівнем гри команд. ФК Десна довгий час йшла у лідируючий групі, та за останні 6 матчів команда трохи здала позиції. Саме тому зараз займає 5 місце. І шанси на вихід у вищу лігу відсутні вже. Однак, сама команда звертає на себе увагу. Досить якісний склад із ще молодих, але навчених футболістів. Тут ми можемо побачити знайомих нам Тимура Парцванію, Олександра Головко, Антона Браткова, Олександра Чорноморця. Це все динамівська молодь. Більшість із них пограли у молодіжних збірних, проходила збори із першою командою. Це якісні, навчені гравці із міжнародним досвідом. До того ж очолює захист команди 37-ми річний ветеран і капітан Вадим Мельник, який пограв у нашому футболі на досить пристойному рівні.

У півзахисті всім нам відома фігура Дениса Олійника. Правда він хоч і у заявці Десни, та сильно не грає. Програє конкуренцію цікавим хлопцям. У команди є 4 дуже цікавих вінгери, які можуть за необхідністю грати у захисті, а можуть і у нападі. Це Лєван Арвеладзе, Єгор Картушов, Олександр Волков, Ілля Коваленко. Дуже цікавий форвард Олександр Філіпов. Та лідером команди на полі є центральний півзахисник Денис Фаворов. Хлопець привертає до себе увагу. Має гарні фізичні данні, поставлений удар, чудовий перший пас. Скажу відверто, що це гравець значно вищий за рівнем першої ліги. Сподіваюсь, що якась команда із вищої ліги підпише Дениса. Він прикрасить наш чемпіонат. Чи буде він грати проти Динамо?

Присутність на полі Фаворова для Десни – над важливо. Та хлопець 1,5 місяці тому отримав травму і саме за його відсутності чернігівська команда зазнала 3 болючі поразки поспіль. І загалом перша ліга пішла на зимову перерву 18 листопада. По суті команда вже думками у відпустці, вже 10 днів без футболу. Така перерва все ж на тонусі завжди відображується. Десну очолює вихованець Динамо, досвідчений фахівець, який по суті все своє тренерське життя присвятив Чернігову. Це Олександр Рябоконь. Він сповідує яскравий, атакуючий футбол.

Десна одна із найкращих атакуючих команд ліги, яка має один із кращих захистів. Пропускає команда 0,68 голів за гру. Забиває 1,73 голи. Набір гравців досить рівний. Безумовно виділяються Парцванія і Мельник через великий досвід гри на високому рівні. Команда може обрати гостру, атакуючу схему 4-3-3. Де атакуючі гравці грають на флангах оборони. А може вибрати контр атакуючу схему 4-2-3-1. В атаці діють великою кількістю гравців, різноманітно, агресивно. Дійсно цікава команда.

Ця гра не буде легкою. Бо суперник хоча і поступається за рівнем досвіду, майстерності, та бажання точно буде величезним. Ще й очікується більше 10 тисяч на стадіоні. Буде аншлаг, який пожене гравців. Для Хацкевича важливо віднестись до суперника професійно. Склад повинен бути оптимальним. Лідерів залишати в Києві – дурниці. Гарний сплав молодості і досвіду, відповідальність, готовність до агресивного суперника, налаштованість дадуть результат. Якщо буде підготовка і настрій як із Скендербеу, то ми можемо далі не потрапити.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

28.11.2017, 20:33
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть