Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Мирон Богданович уповноважений заявити...

2018-03-30 20:23 Комісія з проведення службової перевірки фактів та з’ясування всіх обставин розібрала обставину, через яку збірна України ...

Комісія з проведення службової перевірки фактів та з’ясування всіх обставин розібрала обставину, через яку збірна України U-17 отримала технічну поразку проти Сербії (0:3), та повідомила про результати своєї роботи.

Комісія дійшла висновку, що дії, тобто бездіяльність трьох співробітників ФФУ, позбавили молодих футболістів заслуженої участі у фінальній частині чемпіонату Європи, а також спричинили значні репутаційні втрати для українського футболу.

За словами голови комісії Мирона Маркевича, запропоновано звільнити функціонерів, які відповідали за цей напрямок роботи: голову департаменту розвитку ФФУ Володимира Чорно-Іванова, вирішено призупинити дію контракту з помічником головного тренера збірної України (U-17) Сергієм Мурадяном, а також звільнити заступника начальника аналітичного відділу Валерія Трутнєва та працівника департаменту національних збірних команд Анатолія Кудя.

Рішення щодо подальшої співпраці з головним тренером збірної Олегом Кузнєцовим буде прийняте за підсумками засідання Комітету національних збірних ФФУ, яке заплановано на вівторок, 3 квітня.
(https://football24.ua/zbirna_ukrayini_tag50851)

Від себе добавлю: що скаже ФФУ?

Якщо прізвища Кудя та Трутнєва меня нічого не кажуть, то Сергія Мурадяна пам'ятаю по грі за нашу Зірку в середині 80-их. Потім він грав за Кремінь...

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

30.03.2018, 20:23
Skyf
Статус:
Эксперт (9906 комментариев)
Подписчиков:
41
Медали:
Выбор редакции × 162
Топ-матчи
Чемпионат Англии Ман.Юнайтед Арсенал 0 : 0   12 мая 18:30
Чемпионат Украины Кривбасс Полесье - : - 12 мая 18:00
Чемпионат Италии Ювентус Салернитана - : - 12 мая 19:00
Чемпионат Испании Валенсия Райо Вальекано - : - 12 мая 19:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть