Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Трансферні пошуки. Сподівання на реальне підсилення. ч.1. Выбор редакции

2021-01-11 22:20 Команда вийшла з відпустки. Наступні декілька днів будуть надзвичайно важкими. Та й взагалі перші збори будуть ... Трансферні пошуки. Сподівання на реальне підсилення. ч.1.

Команда вийшла з відпустки. Наступні декілька днів будуть надзвичайно важкими. Та й взагалі перші збори будуть проходити під навантаженнями. Гравці вже приготувались «харкать кров’ю». На сьогодні найцікавішим моментом є список гравців, які поїдуть на збори в ОАЕ. Так як новачки на сьогодні відсутні, то все підсилення – Бєсєдін, одужання травмованих і повернення з оренди.

В основну групу мають додатись Тимчик, я так сподіваюсь, Бєсєдін, Дуелунд і Сідклей. Підсилення в кожну лінію. Однак треба бути реалістами. Зростання і прогрес командний триватимуть і далі. Запас міцності у цього складу має свою межу. Якщо не вводити свіжу кров, не створювати додаткове конкурентне середовище, то прогрес буде сповільнюватись, а з ним і стабільність результатів. Особисто я знову очікую якісного підсилення. Зрозуміло, що якість для кожного має свій вимір. Поки все схоже на те, що у Луческу високі вимоги до нових гравців. І з такими гравцями важко домовитись. Висока трансферна вартість, високі зарплати. Брати ж гравців, які нічим не сильніші за тих хто є, румун не бачить сенсу. Йому краще підписати 1-го гравця, але сильного. Ніж 5 середняків. Тому і я хочу запропонувати декілька власних варіантів.
                                                      Тен Копмейнерс

22-х річний капітан АЗ Алкмар. Ми грали проти цієї команди і мали можливість побачити всі сильні грані цього гравця. Фізично сильний гравець, який має харизму, універсалізм, володіє сильним першим пасом, вмінням вести гру. Прекрасний варіант для підсилення Динамо. Тен вже на трансфері. Але ті команди, які зацікавлені в гравці, не є такими, перебити чий інтерес не зможе Динамо. Якщо вже купувати готового, перспективного гравця, то цей варіант є дуже хорошим. Реалістичним? Так. Бо у АЗ цей сезон не складається. Максимум – боротьба за зону ЛЄ. Я теж думаю, що гравець хотів би перейти в Прем’єр Лігу, Бундеслігу, в турнір більш високого рівня. Тому здійснити такий перехід надзвичайно важко. Та побудувати амбітну команду без таких трансферів неможливо.

                                              Ерік Пульгар

26-ти річний чилієць, який грає за Фіорентину. У Фіалок цей сезон є вкрай важким. Команда далека від зони єврокубків. І більше веде боротьбу за те, щоб залишитись в Серії А. Вибір гравців в цій команді дуже хороший. Але здебільшого це ветерани, такі як Рібері, Кальєхон, Борха Валеро, Мартін Касерес, Бонавентура. Конкуренція в середині поля величезна. Пульгар в попередньому сезоні був стабільно гравцем основи. І взагалі у нього вже 6 сезонів в серії А. Це людина з біографією, з досвідом. Але вік гравця дуже хороший. В цьому сезоні чилієць грає менше, більше виходячи на заміни, або залишаючись в запасі. На його позиції в центрі поля задіяні: Амрабат, Кастровілі, Бонавентура, Данкан, Валеро і юний талант болгарин Крастев. Впевнений, що фіалки із задоволенням позбавляться гравця за адекватні гроші, який в цьому сезоні не є ключовим в побудовах Пранделлі. Що стосується самого гравця, то це високий, мобільний і швидкісний гравець, який має прекрасний пас. В своїх попередніх командах, та й у своєму першому сезоні у Фіорентині, він виконував більшість стандартів. Погодьтесь, що для опорного півзахисника це додатковий бонус. Це збалансований гравець, який вміє не тільки руйнувати, а і створювати. В парі із Шапаренко вони можуть стати реальною силою навіть на рівні ЛЧ.

                                                       Жерсон

23-х річний півзахисник Фламенго, який встигнув пограти за Рому і Фіорентину. Пограти доволі вдало. Гравець є схожим за стилем із Фернандіньо і Фредом. Прекрасна робоча ліва нога. Поставлений удар. Універсалізм. Жерсон вміє і протягувати м’яч за рахунок індивідуальних дій, протягувати під силовим тиском суперника, так і загострювати розрізним пасом. Дуже хороший відбір. Напевно це одна з оптимальних кандидатур, якщо Динамо прагне створити трикутник в центрі поля. Я про трикутник Жерсон, Шапраенко і Тейшейра. З таким трикутником ми зможемо і в ЛЧ наробити шорохі, і в чемпіонаті впевнено стати гегемоном. Навіть з парою Жерсон – Шапаренко можна сміливо говорити про чемпіонські амбіції. Дорогий трансфер. Але цілком реальний.

Можу сказати сміливо, що кожен з трьох гравців, які я запропонував, суттєво підсилить півзахист Динамо саме з точки зору дистрибуції м’яча, покращення контролю, підвищення надійності, різноманітності в півзахисті. Очікую гравця саме такого рівня. Бо це буде чітка заява на перемогу в чемпіонаті і на те, що ми хочемо будувати сильну команду з амбіціями не тільки в чемпіонаті, а і в єврокубках.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

11.01.2021, 22:20
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Арсенал 1 : 0 Закончился
Чемпионат Украины Заря Шахтер - : - 18 апреля 15:30
Лига конференций Фиорентина Виктория - : - 18 апреля 19:45
Лилль Астон Вилла - : - 18 апреля 19:45

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть