Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Наші за кордоном Выбор редакции

2021-02-01 14:31 Український футбольний легіон продовжує підкорювати Європу. Олександр ЗІНЧЕНКО Вест Бромвіч - Манчестер Сіті - 0:5 Манчестер ...

Український футбольний легіон продовжує підкорювати Європу.

Олександр ЗІНЧЕНКО

Вест Бромвіч - Манчестер Сіті - 0:5

Манчестер Сіті - Шеффілд Юн - 1:0

Відколи Зінченко повернуся в основу команди - результати значно покращились. Гвардіола видає компліменти Олександру. Зазначає, що можливо йому бракує швидкості для атаки.

А от на фланзі захисту він корисний і постійно вчиться. А ще додам від себе, що він впертий і намається доводити тренеру свою корисність.

Андрій ЯРМОЛЕНКО

Крістал Пелас - Вест Хем - 2:3

Вест Хем - Ліверпуль - 1:3

Андрій і надалі залишається лише запасним. Виходить на заміну постійно. Але змінювати команду він не хоче. З "Ліверпулем" Мойєс відвів йому півгодини. Адже слід було вже відігруватись. Однак переламати хід гри не вийшло. Схоже чемпіони взялись за розум і знаходять свою гру. Та чи не за пізно. І все ж я прогнозую чемпіонські перегони Клопп - Гвардіола, як це було два роки тому.

Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ

Аталанта - Лаціо - 3:2

Аталанта - Лаціо - 1:3

Бергамаскі двічі за чотири дні зустрічались з римськими орлами. Спочатку на кубок, а згодом і в Серії А. Малиновський вийшов в основі в першій грі. Був дуже активним і одного разу завершив комбінацію зрячим ударом в нижній кут воріт з центру штрафного майданчика! Навіть в меншості "Аталанта" зуміла забити переможний м'яч (завершив контратаку Міранчук). Потім Малиновського змінив Сапата і встиг ще й не реалізувати пенальті.

В матчі чемпіонату римляни взяли реванш. В першому таймі господарі поля не показали своєї найкращої гри. Одразу після перерви Гасперіні кинув в бій нашого Руслана. Стало значно краще і команда була близькою, щоб бодай відігратись. Та цього разу більше щастило гостям. Тим часом в Бергамо чекають на Коваленка.

Едуард СОБОЛЬ

Серкль Брюгге - Брюгге - 1:2

Брюгге - Стандард - 3:1

Наступний суперник "Динамо" все більше відривається від переслідувачів і якби не дивна формула чемпіонату задовго до фінішу стали б чемпіонами. До двору підійшов новобранець Дост, забиваючи майже в кожній грі. Не забив лише в дербі міста Брюгге. Щодо Соболя - то він спочатку вийшов на заміну щоб потягнути час. А ось в неділю вже вийшов в основі. Ротацію в такому щільному графіку застосовують майже всі тренери. Результативних дій у Едуарда не було. Та він все ж захисник.

Роман ЯРЕМЧУК, Роман БЕЗУС, Ігор ПЛАСТУН

Гент - Сент-Трюйден - 1:1

Андерлехт - Гент - 0:0

Ігор Пластун повернувся! Вийшов навіть в основі разом з Яремчуком. Та "Гент" знову не вражав і лише в доданий час врятувався від поразки.

В Брюсселі вже з'явився Безус (правда лише на заміну). За те двох інших наших не було. Кажуть, що в Яремчука невелике пошкодження. А можливо він все ж перейде в іншу команду?

Михайличенко випав з основи "Андерлехту". Яка причина? Новий тренер Венсан Компані так бачить. Напевне хоче налагодити гру в захисті.

Євген МАКАРЕНКО

Беерсхот - Кортрейк - 0:0

Кортрейк - Шарлеруа - 1:3

З "Беерсхотом" мали перемагати. Перевага була тотальна. Бракувало лише точного удару. А от наступна гра вже не була такою вдалою. Результат ще гірший. Макаренко відбігав обидва матчі без замін. Ключовий гравець!

Мар'ян ШВЕД

Васланд-Беверен - Мехелен - 2:3

Мехелен - Генк - 0:0

Швед пішов в розніс! Дубль і гольова передача! Тепер його не зупинити! Один з героїв туру за оцінками журналістів. Намагались на цій хвилі здолати ще й одного з лідерів. Та цього разу забити Шведу не пощастило. Хто чекав на таке відродження Мар'яна?

Микола МОРОЗЮК

Фенербахче - Різеспор - 1:0

Як не старались Морозюк і Ко - лідер таки взяв своє. Хоч і зі скрипом.

Тарас КАЧАРАБА

Злін - Славія - 2:6

Тарас вимушено вийшов на заміну через травму іншого центрального захисника. "Славія" зараз поза конкуренцією на внутрішній арені. Готуються показати себе в плей-офф ЛЄ. Тарас поступово притирається до нових партнерів.

Василь КРАВЕЦЬ

Гурнік - Лех - 1:1

В "Леху" залишився з наших лише Василь. Цього разу вийшов на заміну. Справи команди з Познаня зараз не дуже. Однак ще багато матчів попереду. Є можливість поправити становище.

Ігор ХАРАТІН, Олександр ЗУБКОВ, Сергій РЕБРОВ (тренер), Богдан МЕЛЬНИК

Будафокі - Ференцварош - 0:3

Ференцварош - Кішварда - 1:1

Команда Реброва нарешті виграла. Один з голів на рахунку Харатіна (з пенальті). Зубков вийшов на заміну.

Проти "Кішварди" Мельника було не так просто. Хоч цього разу Зубков і вийшов в основі. Харатін пенальті не забив. Та справа не лише в пенальті. Суперник просто був міцніший. Особливо у грі в захисті. Один з претендентів на третє місце.

Іван ПЕТРЯК

Кішварда - Фехервар - 2:1

Фехервар - Гонвед - 1:2

Тим часом головний переслідувач столичного гранду буксує. А все чому? Петряк перестав забивати. Хоч з основи, хоч з лавки. Вже не про чемпіонство слід думати, а як не втратити друге місце.

Артем ФАВОРОВ

Залаегерсеге - Пакш - 4:4

В неймовірній перестрілці взяв участь і Артем. Один з забитих м'ячів на його рахунку. Відіграв же наш легіонер весь матч.

Дмитро ЧИГРИНСЬКИЙ, Євген ШАХОВ

АЕК - Яніна - 0:2

ОФІ - АЕК - 0:2

Наші грають по черзі. Спочатку Дмитро вийшов - команда програла (бліда гра чесно кажучи). На наступну вийшов вже Євген. Тут перемога. Плюс забитий гол! Шахов дуже корисний. Гадаю і надалі гратиме провідну роль в колективі. А ще ж має під'їхати Данченко.

Артур РУДЬКО, Дмитро МИХАЙЛЕНКО (тренер)

Пафос - АЕК Ларнака - 1:4

Прощальна гастроль Дмитра Михайленка. Як я й прогнозував стілець під тренером хитався. Рудько не допоміг наставнику. Подивимось як з новим тренером заграє "Пафос".

Ігор ХУДОБ'ЯК

Ахнас - НЕА Саламіс - 1:1

Дуже близький був Ігор і його партнери до перемоги. Саме Худоб'як реалізував пенальті! Не втримали перемогу.

Роман ЗОЗУЛЯ

Ов'єдо - Альбасете - 0:1

Є другий гол Романа в сезоні! І до того ж переможний. Взагалі в новому році команда стала грати значно краще. Поступово вибирається з низів турнірної таблиці.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.02.2021, 14:31
sergiomole1
Автор:
(sergiomole1)
Статус:
Старожил (788 комментариев)
Подписчиков:
3
Медали:
Выбор редакции × 141
Топ-матчи
Чемпионат Англии Арсенал Челси 1 : 0   23 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть