Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Динамо Агробізнес. Ми ще нічого не виграли. Выбор редакции

2021-04-20 13:27 До кожного суперника треба підходити із максимальним налаштуванням і відповідальністю. Іноді може здатись, що ти пройдеш ... Динамо Агробізнес. Ми ще нічого не виграли.

До кожного суперника треба підходити із максимальним налаштуванням і відповідальністю. Іноді може здатись, що ти пройдеш його на класі. Виходиш без концентрації. Ставиш не оптимальний склад, бо треба дати відпочити лідерам. А гравці на підхваті повинні себе показати. Один момент не реалізував, другий.

Гра стає важчою. Суперник ловить емоційний прилив, бо відчуває твій настрій. Тут ти і пенальті не забиваєш. Починаєш випускати лідерів. А гра не йде. От не лізе м’яч у сітку. Воротар суперника ловить кураж. Матч переходить в доданий час і тут ти пропускаєш. Потім залишаєшся в меншості… Класний сценарій? Так Агробізнес пройшов в ¼ шахту. Саме такий суперник, відвертий андердог, чекає Динамо в середу. Динамо, яке також окрилене перемогою над шахтою. Тут важливо вчасно опуститись на землю і провести відповідально наступні 2 матчі.
Ясна справа, що це задача професіоналів. Можна побачити, що гравці після матчу на словах залишили концентрацію. Я вивчаю Агробізнес ще з березня. Хоча і в минулому році ця команда привертала до себе увагу. Самобутній колектив. Динамо не чекає легка прогулянка. Хоча може і чекає. Побачимо. Що ж це за Агробізнес Волочиськ одіозного Олега Собуцького?

Важливо відмітити те, що команда, яку створили на Хмельниччині у грудні 2015 пройшла всі етапі аматорського футболу. І я пам’ятаю їх гру проти Металіста 1925 у фіналі аматорського турніру на НСК в 2017 році. Агробізнес виніс харківську команду 4:0. Рівно через рік вже у другій лізі, у статусі професіоналів, на тому ж НСК Олімпійському у фінальному матчі серед команд другої ліги Агробізнес переграв Дніпро 1 1:0. І виграв другу лігу, вийшовши в першу. Наразі команда створює інфраструктуру для потрапляння у Вишку. Тому кожного року в претендентах на підвищення, але не проходить сертифікацію. Як буде цього року? Побачимо. Та досвід говорить про те, що це кубкова команда, яка любить виклики, любить боротьбу. І точно в середу вийде гризти тернопільську землю. Боротьба буде на кожному клаптику поля. Це не буде емоційно пустий матч, яким була остання гра Динамо в чемпіонаті.

Головний тренер Агробізнесу - легенда Карпат Олександр Чижевський. Є клуб Олександра Чижевського для гравців, які зіграли більше 400 матчів в еліті. Правда очолює клуб Олександр Шовковський. Чижевський – людина з характером. Такою є і його команда. Напевно саме на характері Агробізнесу варто робити акцент. Те, що команда грає в 3 центральні захисники, а схема 4-3-2-1 – все розклад перед матчем. Далі все змішається. Оборонятись ця команда буде всіма 11 гравцями. Атакувати буде також всіма силами. Хоча зрозуміло, що це буде гра Давида з Голіафом. Агробізнес буде колоти, шукати шанси в контратаках, на стандартах. Наразі ситуація у Агробізнесу така, що останні 5 матчів вони не можуть виграти в Перші Лізі. Впевнена позиція на початку березня зараз змінилась і вже за щастя буде зачепитись за 3-є місце. Безумовно величезною втратою для команди буде те, що проти Динамо не зможуть зіграти 6 гравців основи. Це основний воротар Мозиль, захисники Дідук і Шаповал, пара центральних півзахисників Думанюк і Черненко. Всі вони пропускають матч через перебір карток. Особливими втратами є саме втрата воротаря і пари півзахисників. По суті це безальтернативні гравці, системотворчі в роботі команди. І основний форвард, який грав свого часу за Волинь проти Динамо. Я про височенного стовпа Сергія Петрова. Він отримав важку травму в березні і вилетів до кінця сезону.

Динамо буде робити ротацію. Зрозуміло, що шанси можуть отримати Бойко, Тимчик, Сирота, Сідклей, відпочивши Сидорчук і Шапаренко, Циганков, Гармаш, Дуелунд, Супряга і Родрігес. Є ще Клейтон, Ванат, Вікентій Волошин. Але не факт, що вони отримають свої шанси на таких стадіях. Насправді обойма у Динамо велика. І так сталось, що ряд лідерів можуть отримати практику саме в Тернополі. Цікаво буде подивитись який баланс знайде Луческу по складу. Чи буде повне перезавантаження старту. Бо ж як і у всьому важливо не перебрати, щоб зберегти сили на Інгулець і пройти Агробізнес. Правильне налаштування. Вірна тактика. Розстановка акцентів. Це все тренерська робота.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

20.04.2021, 13:27
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть