Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Адекватність

2021-04-26 09:28 В деякій мірі можна погодитись з Хацкевичем – Луческу прийшов «на фсьо гатовєнькоє». Але ж так ...

В деякій мірі можна погодитись з Хацкевичем – Луческу прийшов «на фсьо гатовєнькоє». Але ж так само було і з Лобановським – він двічі приходив «на фсьо гатовєнькоє», і робив цукерку з того, що було. Десь схожа ситуація і з Луческу. Що зробив Мірча? Та по-суті небагато: він нічого не змнював в тактичному плані, не «ламав» гравців, просто примусив їх грати на властивих їм позиціях дисципліновано.

Просто логічно використовував їх на полі: ну от, приміром, Родрігеш – завзятий і моторний, але його вистачає лише на пів-години – вуаля: Луческу випускає Родрігеша, як цепного пса на останні 30 хвилин, коли захисники супротивника вже добряче втомлені, і він рве їх, як Тузік грєлку! Ну логічно ж?! Сидор повільний, але добре розвалює атаки супротивника – так йо, ось тобі і карти в руки – дєрзай, ось тобі лише в пару Шапаренко, щоб він після твоїх відборів міг м’яч до чужої штрафної протягти. Втомились? Та без питань – ось вам на заміну парочка Андрієвський – Шепелєв. Ті ж само функції. Крайки? Та теж без проблем: здох Де Пена – Нате вам Родрігеша, втомився Циганков – ось вам Караваєв. А ще ж тримаємо в умі Вербича. Хтось міг ще рік тому уявити Динамо без Вербича і Циганкова? Але ж граємо, і граємо непогано! Захист? Молодий, але ж, блін, надійний! Я розумію, що Забарного в основний склад вивела іронія долі, коли всі основні на той час захисники травмувались, або захворіли, але ж і тут: Луческу подивився – о, норм пацан, давай грай. Зможеш – хвала тобі, ні – ну не дуже то й розраховували. Але ж як заграв!

Коротше, до чого це я? Луческу – не геній. Він просто адекват. Оцінив потенційні здібності гравців, і використав їх по-можливості по-максимуму.

П.С. В останній грі ми змінили всіх (!) півзахисників, а структура гри при цьому не постраждала. Ми могли змінити на 100% воротарску і нападницьку лінію, і структкра гри від цього б теж не постраждала. А ще ми могли змінити на 50% захисну лінію (Тимчик і Сирота) – і структура гри при цьому б теж не постраждала! Мірча награв по-суті два рівноцінних склади! Я такого навіть при Лобановському не пам’ятаю.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.04.2021, 09:28
vg_ua
Статус:
Старожил (975 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть