Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Самба Діалло. Нова надія Динамо. Выбор редакции

2021-08-19 22:15 Середина серпня. До закриття трансферного вікна залишилось менше 2 тижнів. Всі спостерігають зростання трансферних чуток. У ... Самба Діалло. Нова надія Динамо.

Середина серпня. До закриття трансферного вікна залишилось менше 2 тижнів. Всі спостерігають зростання трансферних чуток. У нас зараз є мінімум 3 гравця, які можуть піти. Головна фігура тут Влад Супряга. Гравець із великим контрактом, який більше не потрапляє в обойму Луческу. Завжди є Чорноморець, Зоря, Десна, Дніпро 1.

Ці команди із задоволенням заберуть такого гравця. Інша справа в тому, що сам гравець цілеспрямовано хоче в Італію. Вся ця історія може вирішитись в останні години трансферного вікна. Так само є інтерес до Родрігеса і Де Пени. Динамо може захотіти вилучити гроші за уругвайця. Мінімальні, але краще ніж нічого. Є ж така думка, що у Динамо так багато гравців, які можуть грати на позиції лівого вінгера і жоден з них не вражає стабільною грою. Не випадково тому те, що є інсайдерська інформація про інтерес Динамо до хорвата Ловріча і бразильців Вітіньо і Феррейри. Диму без вогню не буває. Але ж ми знаємо, що є і ще одне місце, де можна взяти гравця на цю позицію, я про дубль.
Історія дубля зараз дуже цікава. Ми бачимо як ціла плеяда гравців пішла в оренду в Зорю, Десну, Дніпро 1 і Чорноморець. Причому особливо треба виділити саме Чорноморець. Тут найбільший десант. Всі очікують хорошої гри від Ваната, Скорка, Цитаішвілі, Білошевського. Тих гравців, які були наближеними до першої команди і мають навіть дехто з них матчі, голи за Динамо. Але поки у складі Чорноморця виділяються Кузик і, особливо, Микола Михайленко. Останній і забиває, і гольові роздає, і дуже змістовно виглядає. Тут і є той фактор, що далеко не всі безболісно переходять з юнацького рівня на дорослий. Дубль же пішов цікавим шляхом. Я вже писав про Антона Царенка, який другий сезон в дублі розпочав дуже якісно. Так само набирається ігрової практики Назар Волошин. Приємне враження складає і Ігор Горбач. Але найбільший інтерес на сьогодні особисто у мене до новачка команди сенегальця Самба Діалло.

Є дуже багато песимістичних настроїв що до таких трансферів. Всі ж пам’ятають підписання Фаркаша, Теміле, Чеснаускіса і інших гравців у такому юному віці. Було багато авансів. По суті з усіх молодих заграли лише Нінковіч і Юссуф. І от Динамо зараз підписало 17-ти річного литовця Тітаса Бузаса, який ще не засвітився в дублі, і сенегальця Діалло. Про нього також було багато сказано, що якийсь африканець, кому він потрібен. Самба тренувався декілька місяців. І от він прийшов. Підписав контракт лише на 1 рік. Клуб нічого не втрачає.

І от він провів перші матчі. Що можна сказати? Контракт на 1 рік? Швидко, швидко заключайте контракт мінімум на 5 років. Уведуть же. З часів Циганкова я не бачив гравця такої якості в дублі. За декілька матчів хлопець вже показав футбольний інтелект. Швидкість і якість прийняття рішень. Футбольний баланс. Технічний базис. Дриблінг, швидкість, працьовитість. Не треба купувати ніяких бразильців. Награвайте цього 18-ти річного двоногого атакуючого гравця. Він вже сьогодні сильніший за Де Пену і Родрігеса. Без досвіду. Але за всіма базовими показниками це гравець, який закриває цю позицію і одразу дає ефективність.

Хочеться вірити, що всі це бачать. І що дуже скоро він буде переведений у Першу Команду. На таку критичну позицію. І з таким вмінням робити різницю. Це найважливіше в сучасному футболі. Тепер ще із більшим задоволенням чекаю матчі дубля.

Дякую за увагу!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

19.08.2021, 22:15
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть