Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Під звуки "Червоної рути"...

2021-10-13 04:43 Отож під звуки “Червоної рути” - нічия... Загалом рівна і достойна гра. Але ж нічия. Коли ...

Отож під звуки “Червоної рути” - нічия... Загалом рівна і достойна гра. Але ж нічия. Коли турнірне становище вимагало перемоги. Але у гри — своя логіка. Своя логіка, у якої і свої аргументи.

Отож гра збірних України та Боснії і Герцеговіни. Львів. Переповнений стадіон. Гімн України перед початком матчу у виконанні співака, про якого доводилось читати, що це кращий виконавець цього твору у подібних умовах.

“Червона рута”, яку співають на трибунах.

Зі слів коментатора дізнаєшся, що у боснійської збірної — болгарський тренер. А це несподіванка. Бо ніби логічніше було б, коли б усе ж болгарську збірну тренував боснійський тренер. Бо футбол країн з колишньої Югославії ніби сприймається, як більш сильний і авторитетний, аніж футбол болгарський. Хоча і в болгарському футболі були помітні постаті.

Початок гри з обох сторін був досить обережним. І характеризувався намаганням не дати супернику увімкнути пресинг. М'яч не застоювався на одному з флангів, а постійно переміщувався з флангу на фланг. І з обох сторін початок гри до певної міри нагадував гру “Динамо”, яку воно інколи демонструвало вже при Луческу.

Потім був забитий гол. І гра стала більш відкритою і розгонистішою. Коли на атаку відповідали атакою.

Як був забитий гол?! Такі голи доводилося бачити не раз. Передача з лівого флангу. М'яч пересувається вздовж воріт. Переміщується десь на рівні лінії воротарського майданчика. З одного боку — ніби близько до воріт. З іншого — воротарю кинутись навперейми і перехопити м'яч важко.

А десь у районі правого кута воротарського майданчика (так би мовити, “больової” точки...) з'являється гравець, який і забиває гол. Усе ніби звично. І “Динамо” такі голи забивало. Але... Може, і помиляюсь, але голи з цієї точки Ярмоленко, здається, не забивав, а якщо і забивав, то рідко.

І ще один момент. Передачу Ярмоленко отримав якраз від Циганкова. Циганков з цієї ж точки голи забивав. Але подібних гольових передач від нього з лівого флангу, якщо не помиляюсь, здається, ще не було.

І ще. Початок матчу. А Циганков — ніби у тіні, як і значна частина нашої економіки у певний період розвитку України. А на лівому фланзі, де Циганков формально числився (але ж і грав теж!), дуже помітним був Соболь. А потім і Соболь ніби відійшов у тінь. На передній план вийшов Циганков і в результаті... гольова передача.

Згадується і гостра передача того ж Циганкова. З того ж лівого флангу. Але у матчі з Фінляндією. Звернули на себе увагу передачі Ярмоленка з флангу на фланг. Передачі, що різко змінювали напрямок гри. І передачі точні. Здається, коли цей футболіст грав у “Динамо”, таких передач у нього ще не було.

І ще про гру Ярмоленка і Циганкова. Таке враження, що обидва вони грали по всьому полю, а не лише на тих флангах, до яких були приписані. І у свою чергу ефективною і дуже помітною була гра Соболя і Тимчика, у яких в результаті з'являвся простір для підвищеної активності. У Тимчика внаслідок цього були аж два гострих гольових моменти.

Щодо боснійців, то слід відзначити їх цікаву гру на флангах. Ефективне використання далеких передач. Високу індивідуальну майстерність. Особливо при завершенні атак.

У боснійців крім забитого голу були ще гострі гольові моменти. Кілька разів нашій збірній щастило. Один раз не пощастило і в результаті — нічия...

Таке враження, що за характером гри у першому таймі наша команда переграла суперників. Хоча у них і були моменти. Щодо другого тайму — враження протилежне.

Які думки щодо проведеного матчу?! Відчувається, що Петраков - тренер з творчою жилкою. Не знаю, як щодо переможних результатів, але спостерігати за грою нашої збірної, як мені здається, буде цікаво.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.10.2021, 04:43
auto-volodimir-danik
Статус:
Наставник (1000 комментариев)
Подписчиков:
4
Медали:
Выбор редакции × 5
Топ-матчи
Чемпионат Франции Лилль Ланс - : - 29 марта 22:00
Чемпионат Испании Кадис Гранада - : - 29 марта 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть