Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Трансферні пошуки. Якою буде трансферна зима для Динамо? Выбор редакции

2021-12-17 21:53 _Насправді Динамо достатньо регулярно продає гравців. Так, був деякий затишок майже у 2 роки. Але тепер ... Трансферні пошуки. Якою буде трансферна зима для Динамо?

_Насправді Динамо достатньо регулярно продає гравців. Так, був деякий затишок майже у 2 роки. Але тепер є достатньо активів, щоб продавати. Сподіваюсь, що будуть активи, щоб купувати. Це процес життя будь-якої команди. Бажано, щоб гравці йшли на підвищення. А приходили такі, які б підсилювали Динамо.

Банальщіна. Та все в житті і футболі – просто. Досягнути ж простоти складній емоційній істоті, людині, завжди найважче. Поки не варто поспішати із Миколенком. Медогляд, контракт – гарні новини. Важливо заграти. Зробити репутацію. Закласти фундамент для майбутніх трансферів. І що Динамо цієї зими приємно вразить як трансферами на вихід, так і трансферами на вхід. Що у підсумку на весняну стадію ми увійдемо більш сильною Командою. На мою суб’єктивну думку давно назріло підсилення в центр поля. Є розмови про африканський вектор розвитку Динамо. Та це все поки на юнацькому рівні. А от на дорослому я більше вірю в бразильський вектор.
                                                          Густаво

Ім’я цього гравця все більше фігурує у ЗМІ. 19-ти річний вихованець Спорт Ресіфі, який рік тому був переведений в основний склад. Поступово Густаво закріпився в основній обоймі, а з другої частини сезону став стабільним гравцем старту. Я б порівняв цього бразильця із Алексом Тейшейрою. І за манерою гри, і за тим, як прогресує його кар’єра. Зараз молодий гравець активно грає на багатьох позиціях. І на флангах, і в центрі. Та вочевидь можна побачити, що його профільна позиція середня між тим, яку займають у нас Шапаренко і Буяльський. Густаво – гравець, який любить грати в дотик, на пришвидшення атаку. Розвертати атаки, підтримувати, створювати. Але величезним плюсом є вміння прийняти в глибині і протягнути, розвинути атаку. Такий стиль, як і у нашого Шапи. Без зловживань. Адекватно по ситуації. Діє гравець по всій ширині. Достатньо продуктивний при пресингу, відборі. Якісно накриває захисників на прийомі м’яча. Швидість і якість прийняття рішень. Безумовно простежується футбольний інтелект. І тому тут все буде залежати від того, як його будуть використовувати зараз тренери. Густаво може стати яскравим і забивним атакуючим гравцем. А може стати глибинним плеймейкером, який буде будувати структуру гри. Для Динамо він би міг стати інвестицією у майбутнє. Бо в дублі не видно альтернативного гравця для Шапаренка. Руйнівники є. А такі конструктори відсутні. Шапаренко – вочевидь гравець із хорошою перспективою на продаж. Необхідно вже шукати того, хто зможе закрити позицію після нього. В цьому і є суть життя і розбудови Команди на майбутнє.

                                                         Маурісіо

20-ти річний вихованець Крузейро, який вже 3 сезон проводить на дорослому рівні. І зараз грає за Інтернасьонал. Це надзвичайно креативний, атакувальний гравець центра поля. Я б порівняв його із Жадсоном. Прекрасна ліва нога. Удар, пас, бачення поля, мозок команди. Конструктор атак. І знову таки Маурісіо в тренді того, як зараз в Бразилії розвивають гравців. Його використовують на всіх позиціях, навіть опорником. Хоча вочевидь, що це так само позиція середня між Шапаренко і Буяльським. Просто гравець яскравий, атакувальний. І тут все залежатиме від рішень тренера. Гравця можна погасити, якщо перевезти нижче. Можна активізувати, якщо поставити вище. Маурісіо вміє і тягнути м’яч, і розрізати оборону, і грати в останній третині, бити здалеку, вриватись у вільні зони. Прекрасна ліва нога. Динаміка. Він більше перетримує м’яч, ніж Густаво. Але так само це гравець, який грає за U20. Статусний. Із великим досвідом. Молодий, перспективний. Може вирости в хорошого гравця. Але агент у нього Джамал Акаєв. Тому поява гравця в сусєдії – реальна перспектива. Як і у нас. Ціна так само буде високою. Та гравець готовий одразу грати на високому рівні.

                                                            Рамірес

21 річний опорний півзахисник, який 2021 рік провів в оренді за РБ Брігантіно. Належить він Байя. Гравець, який дуже близький весь час до систем РБ. У Базель. Але не зарекомендував себе на викуп контракту. Хоча грав за основний склад швейцарської команди. Рік він провів у системі РБ і за цей період зіграв більше 60 матчів. Міцно закріпився в основі свого клуба. Показав себе з найкращого боку. І тепер визначається доля гравця на наступний рік. Нетиповий опорний півзахисник через те, що достатньо швидкий в ногах, має удар з обох ніг. Любить підключатись до атак. Має хорошу швидкість. Достатньо жорсткий у силовій боротьбі. Потенційно він може вирости в достатньо сильного гравця.

Дійсно цікаво подивитись на те, якою буде ця трансферна зима. Чи будуть зроблені висновки і які? Наскільки оновиться склад і за рахунок яких гравців? Чи будуть усунуті вузькі місця або можливо їх стане навіть більше? Чи буде збільшуватись вплив Васильєва на трансферну компанію Динамо? Яким буде основний вектор і чи буде він взагалі? Все керівництво мовчить. Президент, головний тренер. Всі не хочуть спілкуватись і розповідати про плани, рішення, висновки. Буде спокійно і тихо чи буде переворот і агресивна компанія? Поки все розпочинається бомбічно весело.

Дякую за увагу!_

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

17.12.2021, 21:53
yarameel
Автор:
(yarameel)
Статус:
Наставник (4462 комментария)
Подписчиков:
40
Медали:
Выбор редакции × 199
Топ-матчи
Чемпионат Германии Бохум Хоффенхайм - : - 26 апреля 21:30
Чемпионат Италии Фрозиноне Салернитана - : - 26 апреля 21:45
Чемпионат Франции Монпелье Нант - : - 26 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть