Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Як гарно починався вечір...

2022-09-09 11:44 Як гарно і славно починався вчорашній вечір. Фото і відео з очищеної від окупантів Балаклії, жовто-блакитний ... Як гарно починався вечір...

Як гарно і славно починався вчорашній вечір. Фото і відео з очищеної від окупантів Балаклії, жовто-блакитний стяг над Шевченковим і повідомленя деяких пабліків, що наші вже в Борівському, а це лише 30…35 км до Купянська, гріли душу, наше кошеня темним зимовим вечером (у кожного своє кошеня).

А потім дві пробоїни і наш футбол замість того, щоб обігнати в рейтингу УЄФА Московію під фанфари, з музикою, йде на дно…

Сумно….

Всі три наші команди (та чому три - всі) в змаганнях за європейські кубки грають по одній і тій затасканій партитурі з рибними плямами – на контратаках. Але якщо Шахтар вміє так грати і для цього у нього є прудконогі і досить технічні вихованці, то ні Динамо, ні Дніпро на даний час так грати не готові: у киян немає підходящих для цього футболістів, а дніпряни з Кучером поки (я думаю – поки) з їх легіонерами так грати просто не навчені.

Але коли сьогодні прочитав слова Луческу про причини програшу, то стало ще сумніше. Румунський тренер заявляє: «Сьогодні на полі була корида. Ви ж знаєте, що таке корида? Краще не проводити цю прес-конференцію. У нас один гравець у шпиталі. У нашого голкіпера пошкоджено коліно. Ще в одного гравця отруєння. Мені довелося випускати гравця захисного плану на позицію центрфорварду. Це був не футбол. На європейському рівні так не грають…»

Друзі, так це була корида. Але цю кориду затіяли якраз кияни, наче румунський тренер нагадав динамівцям їх репутацію до початку 60-их років: репутацію костоломів. Так, було і таке…

Динамівці вийшли на поле не з палаючими очима, а як ті «мальчики кровавые в глазах». Рубку на полі почали ми, якби це дико нам не здавалось. І коли на 10 хвилині Гармаш отримав гірчичника, мені здалось, що в повному складі ми гру не дограємо. Слава богу, що хоч і дрібні фоли з обох сторін були й потім, але до явних грубощів все ж таки не дійшло.

Так, Шапаренко били, штовхали, але травму він отримав через свою ж неадекватно жорстку атаку турка. При цьому, на жаль, він порвав хрестоподібні зв’язки коліна і до кінця року вже не зіграє.

Пошкодження коліна Бущана зумовлено невдалим приземленням голкіпера після перехвату м’яча, коли Георгія ніхто не атакував. На місяць вибув.

Ну а про отруєння нічого не скажу, бо потрібно їсти не те, що хочеться, а те що треба.

До забитого голу Циганковим киян на полі не було. Наш гол виріс з нічого: подякуємо індивідуальним діям Буяльського і Циганкова, а також невдалій грі турецького воротаря, який проспав удар Віктора. А далі кияни знову кинули грати і у Динамо запам’ятався лише красивий удар головою того ж Буяльського після виконання штрафного удару Шепелєвим.

Турки також, до речі, майже нічим не запам’ятались. Небезпека на ворота киян з’являлась лише після виконання стандартних положень гравцями Фенера. Обидва голи в наші ворота забиті після їх виконання.

Перший гол виник після дикої помилки Бущана, коли він відпасув м’яча турку, який знаходився ніким не прикритий навпроти воріт Динамо. Атака, удар, сейв Бущана, кутовий. При виконанні ж кутового Георгій застиг в напівпозиції, а Гармаш програв свій повітряний поєдинок.

Другий гол в воротах киян виник також з нічого. Спочатку Вівчаренко з ауту для чогось кинув м’яча турку. Довелось за нього боротись й вибивати за бокову лінію недалеко від наших воріт. А коли турки вкинули м’яча четверо (розумієте – четверо!!! навіщо???) киян програли на одинадцятиметровій точці боротьбу в повітрі двом туркам і ніким не прикритий Башуаї буквально вколотив м’яча в наші ворота.

До речі верхову боротьбу Динамо програло туркам вчисту: з 32 –х повітряних дуелей ми виграли лише 12.

Друзі, скажіть, як Динамо могло виграти цю гру, коли вони не могли зв’язати три передачі. Як можна вигравати поєдинок, коли у тебе точність передач 64 відсотка? Як? Якщо я скажу, що так грають лише в колгоспах, то цим я ображу колгоспних футболістів, як і орки ображаються, коли їх порівнюють з росіянами.

Динамо не могло виграти цей матч, бо вийшло зіграти внічию. Турки ж виграли тому, що хотіли виграти. Згадайте, як після пропущеного голу Жезус кинув в бій зразу трьох нових гравців атаки. Хоч вони були й не сильніші за тих, хто грав в основі, але вони вийшли атакувати. А у нас після забитого голу вийшли на заміну два захисника й Шепелєв. А Караваєва, який вміє атакувати, Перріса, якого купили для підсилення атаки, Царенка замість Гармаша наш «містер» випустити не ризикнув. Не ризикнув, тому що хотів відстояти нічию, яка, як манна небесна, несподівано впала на голови киян.

До речі, що робив на полі Кабаєв, чи хто- небуть бачив гру Гармаша (гру, а стенання на полі після кожної сутички).

Так, у нас мала лавка запасних. Так, у нас мало нападників. Так, дуже замало досвідчених гравців. Але друзі хто в цьому винен? Жезус? Це – перше. А якщо тренер не буде випускати молодих гравців в горнило боротьби, то вони так і залишаться малодосвідченими і вічно молодими. Як Тимчик, як Боль, як Яцик, Нещерет, Кравченко і багато інших, які уже «далече» в інших клубах і гниють по арендам. І нікому вони не потрібні. Це по – друге.

Тому знову і знову пишу, що на мій погляд (повторяю – на мій) Луческу в Динамо – це помилка, груба, дурна і кричуща помилка. Писав це ще перед його призначенням, пишу й тепер. Але тоді, два роки назад вибір у Суркіса був, а нині – я його не бачу. А продовження співпраці з Луческу – це, на мій погляд, продовження застою.

Досить. Чекаємо перемоги хоча б над Львовом. Бо п’ять поразок підряд – це стидоба на пісному маслі, тобто на олії.

До речі, я надіявся на нічию...

З повагою,
Скіф

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

09.09.2022, 11:44
Skyf
Статус:
Эксперт (9894 комментария)
Подписчиков:
41
Медали:
Выбор редакции × 162
Топ-матчи
Чемпионат Франции Марсель Ницца 2 : 2 Закончился
Чемпионат Англии Брайтон Ман.Сити - : - 25 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть