Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Запрошення на відкриття НСК Олімпійський.

2011-10-01 20:57     Отже,дочекалися!  Два дні тому на пошту прийшло довгоочікуване повідомлення про те де саме й ...

 

 

Отже,дочекалися!  Два дні тому на пошту прийшло довгоочікуване повідомлення про те де саме й коли можна буде забрати своє запрошення на відкриття красавця-НСК! Одразу після робочого дня попрямував до кас Палацу Спорту (попередньо взявши паспорт) . Приїхав приблизно в 16:40 і одразу був неприємно здивований чергою... Це було перше розчарування оскільки ,як опинилося каса працює всього одна , а в черзі візуально (на фото добре видно) чоловік 80. Черга рухалася ну дуууууууууже повільно, як вдалося порахувати на 1 людину йшло хв. 2-3...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Отже простоявши дві години і відповідно, опинившись перед самою касою (було вже приблизно 18:40) прикинув, що в черзі ще близько 15-20 чол!!! І вже ,навіть, не дуже й сподівався на отримання в руки такого жаданого квиточка ,оск. каса працює,як і повідомлялася, до 19:00 і касирша сказала, що рівно о сьомій і завершить роботу...  Мабуть не доля була б отримати тікет але дякуючи добрим людям, попросив,щоб мій паспорт разом з іншими (їх набралося біля , 10-ти!) закинула одна людина  (більше нажаль вже не встигали) і касиру хоче не хоче, довелося перевірити документи (процедура власне така: ти їй документ, вона перевіряє по компу чи є ти в списку, доречі анкети тих хто надсилав листа після 12.09.2011 р. вже непроходять - про це є спеціальний напис на віконці, якщо ти є в списку ,пишеш на папері який дають П.І.Б. та свій підпис і вуоля - ОТРИМУЙ КВИТОЧОК.).

Отже правдами і неправдами, простоявши в черзі 2 години 30 хв. я опинився серед останніх щасливчиків кому дісталися квитки! Щодо тих хто даремно стояв приблизно 30 чоловік і тільки уявляю ,як же їм прикро (особливо ті хто простояв біля 2 годин). Отже таким чином я став власником китка Сектору Д ; Рівня 3; Блоку 18, Ряд 5 та 14 Місця. Хепіенд!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P.S. Вкотре хочеться "подякувати" організаторам((( Зробити аж!!! ОДНУ касу для НСК... Все,як завжди через Ж... Сподіваюся сам процес відкриття якісно вирізнятиметься організацією! Тож всім кому пощастило, чи ще пощастить :"До зустрічі на новому НСК"!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

01.10.2011, 20:57
VoValdo
Автор:
(VoValdo)
Статус:
Наставник (3971 комментарий)
Подписчиков:
1
Медали:
Топ-матчи
Лига чемпионов Бавария Реал 0 : 1   30 апреля 22:00
Чемпионат Украины Черноморец Шахтер - : - 1 мая 13:00
Динамо Верес - : - 1 мая 15:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть