Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Пара центральних захисників «Динамо» — це суцільний біль та страждання», — журналіст

2023-03-05 18:05 Журналіст Михайло Співаковський в ефірі програми «ТаТоТаке» проаналізував поразку «Динамо» від «Інгульця» (0:2). Михайло Співаковський «Якщо ... «Пара центральних захисників «Динамо» — це суцільний біль та страждання», — журналіст

Журналіст Михайло Співаковський в ефірі програми «ТаТоТаке» проаналізував поразку «Динамо» від «Інгульця» (0:2).

Михайло Співаковський

«Якщо хтось забув, то «Динамо» Луческу безплідно проти схем із трьома центральними захисниками. І саме ця формація улюблена у Ковальця. Слабкість лідера наклалася на силу андердога. Все просто. Звідси повна імпотенція киян у фінальній третині. Були всі умови для вертикальних атак гостей. За таких умов плеймейкерами динамівців стають опорники. Їх дуже агресивно зустрічали, відбирали м'яч та різали першою ж передачею, як празький торт. Тобто Сидорчук та Шепелєв залишалися позаду темпу атаки суперника.

Це могло не бути катастрофою світового масштабу, якби не дуже високі позиції латералей — Караваєва та Дубінчака. За їхніми спинами відкривалася безкрайня безодня. Куди відповідно вбігала група атаки «Інгульця». Дивно, але команда Луческу не лише страждає у фінальній третині, вона абсолютно не готова до втрат.

Пара центральних захисників Попов та Дячук — це навіть не карвалол. Це суцільний біль та страждання. Другий гол повністю Попова. Та й у першому він взяв участь. І все це на тлі могутнього ветерана «Інгульця» Сітало. Є відчуття, що «Динамо» має реальну проблему із фізичною підготовкою. Справа не у витривалості, а в легкості. Точніше, її відсутність. Вибухової роботи, перемикання темпу — цього немає. Лава запасних за відсутності структури нічого не вирішує. Ковток свіжого повітря — це двохвилинка з 35-ї по 37-у хвилину, коли «Інгулець» обрізався і надавав свободу Ванату. Коли його свіжі ноги підтримувалися головою Буяльського, кияни хоч щось створили. Але в результаті при володінні м'ячем у 71% динамівці програли супернику по ударах у площину воріт», — сказав Співаковський.

1927.kiev.ua

Кращий коментар

FanDin
Роллан Вентура - Эксперт
05.03.2023 18:31
Сравнительно недавно всё, казалось, складывалось неплохо. Прилично играли Бурда, Попов, неплохо выглядели Шабанов и Кадар, подрастал Сирота, стали поговаривать о хорошей смене (Забарный, Боль). А потом всё быстро развалилось. Замена запоздала, ожидания пока оправдал только Забарный, который почти сразу "пошёл на повышение." Попов, Бурда резко снизили уровень из-за травм, Шабанов потерялся на поле, нестабильный Кадар ушёл, а Сирота никак не станет на ноги. И оказалось, что самый важный участок обороны дырявый.

Читати всі коментарі (7)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть