Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Мохамед Салах прокоментував непотрапляння «Ліверпуля» до Ліги чемпіонів

2023-05-26 22:47 Нападник «Ліверпуля» Мохамед Салах опублікувал зворушливий допис у соціальних мережах про непопадання команди до Ліги чемпіонів. ... Мохамед Салах прокоментував непотрапляння «Ліверпуля» до Ліги чемпіонів

Нападник «Ліверпуля» Мохамед Салах опублікувал зворушливий допис у соціальних мережах про непопадання команди до Ліги чемпіонів.

Мохамед Салах, Getty Images

«Я абсолютно спустошений. Цьому немає ніяких виправдань. У нас було все необхідне, щоб потрапити до Ліги чемпіонів наступного року, але ми провалилися.

Ми — „Ліверпуль“, і попадання до ЛЧ має бути нашим мінімумом. Мені шкода, але ще зарано для оптимістичних дописів. Ми підвели вас і підвели себе», — написав Салах у соціальних мережах.

Додамо, що після 37 турів «Ліверпуль» має у своєму активі 66 очок, підопічні Юргена Клоппа на чотири пункти відстали від «Ньюкасла», який розташувався на четвертій сходинці.

Кращий коментар

raf1952
Raphael Lantsman - Эксперт
26.05.2023 23:21
C игрой, которую "Ливерпуль" показывал, включая М.Салаха, в почти прошедшем сезоне 2022/23г.г., попасть в тур- нир следующей ЛЧ невозможно или даже недопустимо для такого клуба.

Читати всі коментарі (3)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть