Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Валерій Бондар: «Після звернення Сергія Реброва в команди з'явилися велике натхнення, бажання й амбіції»

2023-06-09 17:54 Захисник донецького «Шахтаря» та збірної України Валерій Бондар розповів про знайомство з новим тренерським штабом національної ... Валерій Бондар: «Після звернення Сергія Реброва в команди з'явилися велике натхнення, бажання й амбіції»

Захисник донецького «Шахтаря» та збірної України Валерій Бондар розповів про знайомство з новим тренерським штабом національної команди.

Валерій Бондар (фото: uaf.ua)

— Дорога до табору збірної була важкою, але почуваюся я добре. Ми потроху звикли до таких переїздів, адже коли грали в Лізі чемпіонів, вони були в багатьох хлопців. Поспимо трохи й відновимося.

Познайомилися з новим тренером — це справжня легенда українського футболу й київського «Динамо». Після сьогоднішнього звернення Сергія Реброва в команди з'явилися велике натхнення, бажання й амбіції. Усі дуже уважно його слухали й навіть вже прокручували в голові деякі тактичні моменти. Будемо вивчати його стиль гри.

Зараз дуже важка ситуація в Україні у зв'язку з останніми подіями. Тож коли ти виїжджаєш за кордон, пам'ятаєш, що там залишається твоя родина, дружина та батьки. І це небезпечно для них, як і для кожного українця. Щодня ми дуже хвилюємося за нашу країну. Усе те, що зараз роблять ті погані люди сприймається дуже боляче. Ту катастрофу, яку вони влаштували кілька днів тому, неможливо описати словами. Стільки людей загинуло й навіть тварин… Про це важко говорити.

Але ми тримаємося разом і віримо в наші Збройні Сили. Ми живемо й граємо у футбол лише завдяки ним. Вони нас захищають, а ми можемо працювати на полі. Дякуємо їм щодня! Хочу побажати нашим воїнам сил і удачі, щоб вижбурнути цих покидьків із нашої землі, — сказав Валерій.

Кращий коментар

bam73
Andrey Bogushevsky - Эксперт
09.06.2023 18:09
Все то, что сейчас делают те плохие люди... -------------------------------------------------------------- А назвать кто конкретно шахтовское воспитание не позволяет. ((

Читати всі коментарі (10)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть