Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

В’ячеслав Грозний: «Я впевнений, що «Шахтар» виграє всі суди»

2023-06-18 22:15 Відомий український тренер В’ячеслав Грозний розкритикував ФІФА та УЄФА за антиукраїнські правила військового часу. В’ячеслав Грозний ... В’ячеслав Грозний: «Я впевнений, що «Шахтар» виграє всі суди»

Відомий український тренер В’ячеслав Грозний розкритикував ФІФА та УЄФА за антиукраїнські правила військового часу.

В’ячеслав Грозний

— Мало хто знає, що поєдинки під егідою організації у форс-мажорних ситуаціях проводять за рахунок УЄФА! Але нам, нашим клубам такий варіант навіть ніхто не запропонував з єврофутбольних чиновників. Навпаки, було прийнято рішення, що гравці безперешкодно та безоплатно можуть залишити українські футбольні клуби і перейти, куди забажають. Це повний абсурд!

Клуби купували гравців за великі гроші, вкладали в їх підготовку чимало коштів, а УЄФА замість стати на сторону українських клубів, захистити їх інтереси, стала на захист агентів-посередників. А ті із задоволенням використали й далі продовжують використовувати цю ситуацію у своїх особистих інтересах.

Невже так важко було прийняти рішення щодо конкретних гравців, які тимчасово через війну покинули розташування українських клубів, автоматично продовжити їх контракт на строк їх відсутності? І не потрібно було би нічого вигадувати.

Я впевнений, що донецький «Шахтар» виграє всі суди. Юристи найвищого рівня, яких залучать, їм допоможуть. Пригадайте справу Босмана. Був такий Жан-Марк Босман, який воював проти ФІФА та УЄФА, найняв юристів і виграв всі справи. Відтоді і з’явилися так звані вільні агенти, якщо коротко, — сказав експерт.

Кращий коментар

auto-firstname
Tomas Torquemada - Наставник
18.06.2023 23:46
Неужто мы на шаг ближе к тайне нового тренера для Шахтера

Читати всі коментарі (8)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть