Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Ігор Суркіс — Олегу Лужному: «Ви назавжди стали уособленням справжнього динамівця»

2023-08-05 14:16 Сьогодні виповнюється 55 років легендарному футболісту київського «Динамо» Олегу Лужному. Із ювілеєм Олега Романовича привітав президент ... Ігор Суркіс — Олегу Лужному: «Ви назавжди стали уособленням справжнього динамівця»

Сьогодні виповнюється 55 років легендарному футболісту київського «Динамо» Олегу Лужному. Із ювілеєм Олега Романовича привітав президент ФК «Динамо» Київ Ігор Суркіс.

Ігор Суркіс

Шановний Олеже Романовичу!

Від щирого серця вітаю Вас із 55-річчям! Усі динамівці вдячні Вам за те, що впродовж багатьох років Ви примножували славу Києва та України на футбольному полі, будучи капітаном славетної команди, що була найкращою на вітчизняній арені та яку побоювалися європейські гранди.

Свого часу великий Лобановський побачив у двадцятирічному хлопці зі Львова не просто здібного футболіста, а майбутнього лідера команди, який здатен повести за собою, своїм прикладом показавши, що немає вершин, які не можна здолати, немає завдань, які не можна виконати. За ці якості Вас полюбили вболівальники київського «Динамо», Ви назавжди стали уособленням справжнього динамівця, який не терпить компромісів та завжди націлений на максимальний результат.

Ваші неймовірні талант та працьовитість просто не могли не бути поміченими світовими грандами, і в одній із найсильніших ліг світу Ви теж продемонстрували, на що здатні українські футболісти.

Прийміть від усіх динамівців найщиріші вітання з ювілеєм та побажання міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя, перемог на всіх фронтах! Нехай мир якомога скоріше прийде на нашу землю після перемоги нашої країни у жахливій війні!

 

Президент ФК «Динамо»

Ігор Суркіс

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть