Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

УЄФА направить особливих спостерігачів на матч «Аріс» — «Динамо». Відома причина

2023-08-09 09:28 УЄФА направить двох спостерігачів з безпеки на перший матч 3-го кваліфікаційного раунду Ліги конференцій між грецьким ... УЄФА направить особливих спостерігачів на матч «Аріс» — «Динамо». Відома причина

УЄФА направить двох спостерігачів з безпеки на перший матч 3-го кваліфікаційного раунду Ліги конференцій між грецьким «Арісом» і київським «Динамо», що відбудеться завтра в Салоніках на стадіоні «Клеантіс Вікелідіс», повідомляє sport-fm.gr.

Стадіон "Клеантіс Вікелідіс", де відбудеться матч "Аріс" - "Динамо"

За інформацією джерела, такий крок УЄФА пов’язаний із трагічною подією, що сталася перед першим матчем 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів між грецьким АЕКом і загребським «Динамо». Ця зустріч мала відбутися вчора в Афінах, але стартовий свисток у ній так і не пролунав. Причиною тому стало вбивство вболівальника АЕКа в бійці, що виникла перед стадіоном незадовго до початку матчу.

У результаті, в УЄФА вирішили, що поєдинок «Аріс» — «Динамо» теж несе в собі підвищений ризик для вболівальників.

Кращий коментар

V.S.O.P.
ROGER MILLA - Эксперт
09.08.2023 09:46
Греки пишуть що на матчі Аріс-Динамо очікується близько 200 вболівальників киян. Нагадують про інцидент в Україні, коли динамівські ультрас відлупцювали на заправці вболівальників ПАОКу, що приїздили на матч Олімпік- ПАОК. Також повідомляють що Ультрас Динамо знаходяться в дружніх стосунках з ультрас Динамо Загреб (Бед Бойз Блю), і що за даними поліції до Салонік їдуть ультрас Санкт-Паулі та Ліворно, які відомі тим, що сповідують лівацьку ідеологію (Сталін, путін , че гевара - їх кумири)

Читати всі коментарі (12)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть