Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Відлуння скандалу. «Оболонь» відмовляється від системи VAR

2023-09-06 15:18 Директор «Оболоні» Олександр Різниченко розповів, як відреагувало керівництво київського клубу на помилкові рішення арбітра матчу 6 ... Відлуння скандалу. «Оболонь» відмовляється від системи VAR

Директор «Оболоні» Олександр Різниченко розповів, як відреагувало керівництво київського клубу на помилкові рішення арбітра матчу 6 туру чемпіонату України «Полісся» — «Оболонь».

Олександр Резніченко

— Ми офіційно звернулися до УАФ і Комітету арбітрів із проханням дати оцінку роботі рефері Віктора Копієвського та його асистентів, а також епізодів із вилученням нашого ключового захисника Тараса Мороза та призначенням пенальті у ворота «Оболоні». Чекаємо відповіді, сподіваємося, що справедливість восторжествує.

Крім того, повідомлю, у матчі 6 туру «Колос» — «Кривбас» було одразу два ігрових епізоди, дуже схожих на той, де був покараний другим попередженням Мороз, але рефері Максим Козиряцький ніяк не відреагував. Також нашим ФК було прийнято рішення повідомити УАФ, що «Оболонь» відмовляється від послуг системи VAR. В Україні вона функціонує виключно коштом клубів, а толку від неї немає. Ба більше, вона навіть шкодить, як це показав поєдинок «Полісся» — «Оболонь», — сказав Резніченко.

Кращий коментар

auto-cubinos-partizanos
Cubinos Partizanos - Наставник
06.09.2023 16:51
Дивився всі матчі пивоварів і можу сказати, що як мінімум в двух матчах в ду-у-уже сумнівних епізодах ВАР зіграв проти цієї команди. Останній матч це звісно Полісся - Оболонь. Так, Полісся було кращим по грі і заслужило перемогу, однак якщо пенальті у доданий час і був, то вилучення було явно безпідставне. Нажаль, і дуже прикро, що перший матч де ВАРом крутили, як хотіли, це Оболонь - Динамо. Спершу після перегляду ВАР не зарахували, як на мене чистий гол у ворота ДК, потім на 25 хвилині Кабаєв тупо зніс гравця Оболоні у штрафному майданчику, а суддя навіть не став переглядати ВАР. Після такого суддівства я б те ж засумнівався у доцільності використання цієї системи. І справа зовсім не в технічному боці системи, а в тіх людях зі свистками, що пристосовують або вже пристосували можлвості системи до своїх особистих інтересів.

Читати всі коментарі (17)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть