Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Шахтар» цікавиться воротарем молодіжної збірної України

2023-12-18 17:51 Воротар «Колоса» та молодіжної збірної України Кирило Фесюн перебуває у сфері інтересів донецького «Шахтаря». Кирило Фесюн ... «Шахтар» цікавиться воротарем молодіжної збірної України

Воротар «Колоса» та молодіжної збірної України Кирило Фесюн перебуває у сфері інтересів донецького «Шахтаря».

Кирило Фесюн (фото: koloskovalivka.com)

У нинішньому сезоні Фесюн став основним воротарем «Колоса» після продажу Євгена Волинця до «Дніпра-1». Кирило відіграв всі 16 матчів УПЛ, в яких пропустив 10 голів. Це найнижчий показник серед всіх клубів чемпіонату України. За оцінками Спорт.UA, 21-річний Фесюн є найкращим голкіпером осінньої частини сезону УПЛ.

Фесюн є воротарем молодіжної збірної України, але спочатку програвав конкуренцію за місце в стартовому складі Анатолію Трубіну, а зараз Руслану Нещерету.

«Шахтар» не має альтернативи Дмитру Різнику на позиції воротаря. У Артура Рудька контракт до літа. Молоді голкіпери — Владислав Кравець, Денис Бровченко, Денис Твардовський, Тимур Пузанков — не можуть похвалитися прогресом. Тому «Шахтар» зацікавлений у підписанні ще одного воротаря влітку 2024 року.

Кращий коментар

auto-fa
Ба вовна - Опытный писатель
19.12.2023 10:32
Але другій воротар у Шахтарі це майже кінець кар'єри. Різник не демонструє такої гри щоб за ним черга з Європи вишукалась, але і не провалює особливо ігри щоб хтось пробував другого голкіпера ставити. Власне молоді кіпери клубу не можуть похвалитися прогресом бо не мали жодних шансів себе показати. Єдиний шанс це травма основного голкіпера. Власне Трубін місце в основі отримав свого часу лише через ковід та травму П'ятова, і неймовірну гру у ЛЧ проти Інтера та Реала. Інакше б сидів другим ще пару років поки П'ятов не вирішив би завершити кар'єру. І хто зна як би тоді повернулася доля Трубіна. Зараз українські гравці привертають увагу у Європі і саме туди і треба Фесюну цілитися.

Читати всі коментарі (2)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть