Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Віталій Кварцяний: «Всі розуміють, що суддівство у нас не дало той позитивний поштовх, який очікувався з приходом італійців»

2024-01-27 16:20 Відомий український тренер Віталій Кварцяний висловив свою думку про суддівство у чемпіонаті України. Віталій Кварцяний «Всі ... Віталій Кварцяний: «Всі розуміють, що суддівство у нас не дало той позитивний поштовх, який очікувався з приходом італійців»

Відомий український тренер Віталій Кварцяний висловив свою думку про суддівство у чемпіонаті України.

Віталій Кварцяний

«Всі розуміють, що суддівство у нас не дало той позитивний поштовх, який очікувався з приходом італійців. Скоріше за все, воно залишилось на тому рівні, а рівень низький. Корупційно-організований. Всі розуміли, але всі терпіли, бо діватись не було куди. І так з року в рік це продовжувалось.

Особисто деякі мої колеги і я сказали: „Андрій Миколайович, як з першого дня поставите жорстко, не треба ось ці... місяць... суддів пожаліли... місяць не усунемо... Потім знову судить і знову те саме“. Безпокаранність народжує повторення негативних дій. Треба щоб наприклад суддівським комітетом підійшли вибрали людину, яка буде жорстка, незалежна і контролювала. Не так, що футбольна людина, яка грала в збірній, вона розуміє: і „після похмілля“, і „до весілля“, і „під час весілля“.

Як цей суддя судив? Одразу ж відчуваєш. А тут одразу випливає комісія, яка робить все, щоб його виправдати, а всіх, хто має претензії, принизити. І всі тренери, футболісти як дурні. Навіщо такий підхід? Італійці нічого не зробили, щоб всю цю систему суддівську, яка псує кваліфікацію клубів і тренерів, було прибрано», — сказав Кварцяний у етері програми «Профутбол».

Кращий коментар

nikosol
николай соляник - Эксперт
27.01.2024 16:37
все як завжди !! Кварцяний знову правий на всі 100% !! італійці нічого нового в суддівський корпус не принесли ! я б сказав навпаки стало ще гірше ніж до того було !! лише зарплати суддям зрости в 5 разів !але кваліфікації це суддям аж ніяк не принесло !!дуже сподіваюся на Шевченка і його команду !! дуже сподіватися хочу що не буде корупційної складової як це було при Павелку але він так досі за це не відповів ??!! до речі де він зараз ?? може хтось пояснити ?!!

Читати всі коментарі (10)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
«Лестер» вийшов в АПЛ 3
Dynamo.kiev.ua
27.04.2024, 17:59
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть