Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

«Це всіх дратує», — Девід Сімен про гру Олександра Зінченка

2024-04-16 07:47 Екс-воротар лондонського «Арсеналу» Девід Сімен, коментуючи поразку своєї колишньої команди від «Астон Вілли» (0:2) у черговому ... «Це всіх дратує», — Девід Сімен про гру Олександра Зінченка

Екс-воротар лондонського «Арсеналу» Девід Сімен, коментуючи поразку своєї колишньої команди від «Астон Вілли» (0:2) у черговому турі чемпіонату Англії, розкритикував гру в обороні українського легіонера «канонірів» Олександра Зінченка.

Девід Сімен

«Якщо говорити про Зінченка як лівого захисника, то я знаю, що він любить грати в центрі поля. Але при цьому він періодично віддає м’яч супернику на дійсно важливих позиціях. У матчі з „Астон Віллою“ він знову кілька разів так помилився. І це всіх дратує.

Загалом поразка від „Астон Вілли“, звісно, засмучує, тому що в „Арсеналу“ був чудовий шанс по-справжньому поліпшити свою турнірну позицію. Але це всього лише одна гра, так що треба думати про наступні матчі. На нас чекає дуже важлива гра проти „Баварії“ у чвертьфіналі Ліги чемпіонів. Якщо ми в цьому матчі не доб’ємося успіху, то тоді й наступна гра — проти „Вулверхемптона“ — може виявитися непростою», — сказав Сімен у подкасті Seaman Says.

Переклад і стилістична адаптація — Dynamo.kiev.ua, при використанні матеріалу гіперпосилання обов’язкове!

Кращий коментар

andrei39
Андрей Лазко - Эксперт
16.04.2024 08:41
Хто не грає, той не помиляється. Якщо помилки Зінченка не призвели до голів, то не треба робити з нього цапа відбувайла. Астон Вілла просто у другому таймі була набагато сильнішою. Як на мене, то це було завдяки тренеру Астон Віли - він у перерві зміг краще настроїти свою команду

Читати всі коментарі (10)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть