Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Кріс Саттон: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»

2024-04-19 08:14 Колишній нападник збірної Англії Крісс Саттон заступився за українського захисника лондонського «Арсеналу» Олександра Зінченка, який останнім ... Кріс Саттон: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»

Колишній нападник збірної Англії Крісс Саттон заступився за українського захисника лондонського «Арсеналу» Олександра Зінченка, який останнім часом перебуває під вогнем жорсткої критики.

Кріс Саттон

Останнім, хто негативно висловився про цього 27-річного футболіста, став екс-воротар «канонірів» Девід Сімен, який заявив, що гра українця «всіх дратує».

Але Саттон вважає критику Зінченка «несправедливою» і каже, що він став «цапом-відбувайлом» під час важкої ситуації в «Арсеналі».

«Ці нападки на Зінченка явно несправедливі. Насправді я терпіти не можу такі речі. Але в історії футболу завжди були цапи-відбувайли, завжди когось роблять винним. Зараз цю роль відвели Зінченку. Чомусь вирішили, що саме він повинен узяти на себе всю провину за погану форму „Арсеналу“ — з нього в даній ситуації і зробили цапа-відбувайла.

Я не буду говорити про всіх фанатів „Арсеналу“, але до деяких із них питань не менше, ніж до команди: вони дуже запальні, але, з іншого боку, були з них ті, хто на останніх матчах не спромігся залишитися на трибунах до кінця гри. А щодо критики, то вболівальники повинні пам’ятати, що так чи інакше, але „Арсенал“ провів хороший сезон», — сказав Саттон у подкасті «It’s All Kicking Off!».

Кращий коментар

auto-oleksii6
Oleksii - Читатель
19.04.2024 14:01
Без Зінченка гра Арсеналу дуже спрощується, якщо суперник пристойного рівня, то достатньо лише надійно перекрити капітана і не давати Сака зайти під удар з правої. Коли Зінченко на полі, то у команди з'являється альтернативний плеймейкер, який бачить поле краще за партнерів по захисту. Ще Гвардіола часто використовував якості Зінченка, коли треба було виходити з під високого пресингу, він завжди бачить більше варіантів для пасу. Захищається він пристойно, з'їдав не раз і того ж Салаха и будь-якого небезпечного візаві на фланзі. Лажа була в цьому сезоні, коли він грав з недолікованою травмою, та інколи коли провалювався хтось із центральних (а в Арсеналі регулярно хтось з них провалюється), та він підчищав по позиції. Сімен за кар'єру напускав таких "метеликів", що Зінченку й не снилося. Не розуміє що в програші Астон Віллі головна проблема - це нуль забитих. Якби забили хоч один, то була б інша гра. Це коли граєш із Сіті або Лівером, то діє принцип "якщо не можеш виграти, то хоча б не програй". Тому що ціна гри більше та тому що суперник сам прагне виграти до кінца, тобто в тебе завжди будуть шанси. А коли з Віллою, ака задовольниться і нічиєчкою, тут вже довелося ризикувати. Пропускали із принципу "згорів сарай, гори і хата". Ці фанати забули що ще пару років тому Арсенал був вже довгий час на рівні тієї самої Астон Вілли - лігоєвропський рівень без претензій на топ-4. Саме коли Артета привів гравців, яких добре знав, та через яких міг доносити краще свої думки до роздягальні, Арсенал перейшов на інший рівень.

Читати всі коментарі (6)

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть