Реєстрація, після якої ви зможете:

Писати коментарі
і повідомлення, а також вести блог

Ставити прогнози
та вигравати

Бути членом
фан-зони

Зареєструватися Це займе 30 секунд, ми перевіряли
Вхід

Асоціація спортивних журналістів України закликала накласти санкції на президента «Інгульця» Поворознюка

2024-09-09 18:48 Асоціація спортивних журналістів України надіслала офіційного листа на ім’я президента Української Прем’єр-ліги Євгена Дикого, в якому ... Асоціація спортивних журналістів України закликала накласти санкції на президента «Інгульця» Поворознюка

Асоціація спортивних журналістів України надіслала офіційного листа на ім’я президента Української Прем’єр-ліги Євгена Дикого, в якому наголосила на факті відверто образливих та брутальних висловлювань, які вжив президент клубу «Інгулець» Олександр Поворознюк у відповідь на запитання журналіста проєкту «Дніпрянин», члена АСЖУ Ігоря Лисенка.

Олександр Гливинський

Президент АСЖУ Олександр Гливинський звернувся до очільника УПЛ з проханням надати юридичну оцінку висловлюванням офіційної особи клубу — члена Української Прем’єр-ліги Олександра Поворознюка та застосувати відповідні санкції за образу честі й гідності журналіста.

«Гадаємо, зайве казати, що така манера поведінки та спілкування є неприйнятною та аморальною не лише у площині «журналіст — співрозмовник», а й контексті спілкування будь-яких членів суспільства», — говориться, зокрема, в листі.

Підписуйтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Тільки найгарячіші новини

RSS
Новини
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть