Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

П’ятдесят копійок.

2019-10-10 11:42 Кажуть, що п’ять копійок вже відмінили. Тому хочу встромити в дискусію своїх п’ятдесят копійок. 1. Ще ...

Кажуть, що п’ять копійок вже відмінили. Тому хочу встромити в дискусію своїх п’ятдесят копійок. 1. Ще під час перегляду матчу по телевізору стовідсотково був впевнений (навіть без повторів), що м’яч таки потрапив в руку. Як це трактується сьогодні за футбольними правилами і, як наслідок, правомірність призначення пенальті - справа не моя, справа судді.

В мене була «комфортна впевненість», що рука була. Тому мені особисто трішечки образливі наїзди на суддю – адже я також вважаю, що рука була і пенальті справедливий. І якщо він «нетрадиційно орієнтований», то і я такий самий? Образливо). 2. З приводу профнепридатності судді Коваленка для матчів УПЛ. Багато дописувачів в коментарях зазначають, що матчі першої та другої ліги Коваленко може судити, а для УПЛ він не підходить. Тобто, якщо аналогічний епізод трапився би у матчі, умовно, Інгулець-Мінай або Калуш-Тернопіль, то це з точки зору призначення/не призначення пенальті припустимо? Тобто там можна судити аби як? А ось в матчі УПЛ – винятково на рівні П´єрлуїджі Колліни, Мішеля Вотро, Маркуса Мерка, Тофіка Бахрамова))). Якийсь неоднозначний підхід. Здається. 3. З приводу недосвідченості, психологічної стійкості судді. Структура, яка керує суддівським корпусом (не до ночі буде названа), в силу різноманітних чинників (яких ми на 100% знати не можемо) вирішила підтягнути суддю Коваленка до стабільного суддівства УПЛ. І призначила його на матч Колос – Динамо. Критерії, за якими це сталося, нам можуть подобатись/не подобатись. Але рішення відбулось. Матч календарний, звичайний, рядовий. До початку матчу абсолютно не передбачалась будь-яка складність для суддівства (навіть враховуючи контрольний матч 3:1 на користь Ковалівки). Крім того, за думкою практично всіх вболівальників (особливо вболівальників Динамо і на мою в тому числі), він мав закінчитись приблизно так, як і закінчився. Тобто це був рядовий матч, в якому і має набувати досвід і психологічну стійкість молодий суддя. Футбольний суддя з точки зору набуття досвіду такий самий, як і лікар, який вчиться на живих людях. Тільки в одного перший серйозний матч в УПЛ, а у другого – перший видалений зуб, перший апендицит, перші прийняті пологи. Чим більше висмикнутих зубів – тим більший досвід. І все на живих людях. І, можливо, саме цей матч надасть Коваленку-судді прискорення, і він невдовзі стане Фріском, Бузаккою, Оскаром Руїсом. А можливо і Кашшаї, Ступаром, Ваксом.

Для себе я визначився таким чином. Матч відбувся. Пенальті суддею був призначений. Пенальті був забитий. Матч закінчився перемогою нашого Динамо. Чекаю наступних перемог. Допускаю, що в когось може бути і інша думка.

З величезною повагою до всіх вас Сергій Авдєєнко.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

10.10.2019, 11:42
ASSA-D56
Автор:
(ASSA-D56)
Статус:
Эксперт (6735 комментариев)
Подписчиков:
0
Медали:
Топ-матчи
Лига конференций Фиорентина Виктория 0 : 0   18 апреля 19:45
Лига Европы Рома Милан - : - 18 апреля 22:00
Аталанта Ливерпуль - : - 18 апреля 22:00
Вест Хэм Байер - : - 18 апреля 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть