Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Гадання на кавовій гущі

2023-06-13 15:42 Добавлю те, що не дописав в попередньому посту. Коли писав, то здавалось, що це не тема ...

Добавлю те, що не дописав в попередньому посту.

Коли писав, то здавалось, що це не тема посту, а нині думається, що все ж таки не дописав.

Нині у мене крутиться питання: якщо склад команди, що вийшов з перших хвилин на гру з Німеччиною є основою збірної, то я не бачу як в неї може вписатись Буяльський, де гратиме Малиновський, та той же самий Русин, що блискуче проявив себе в чемпіонаті.

Давайте подивимось по амплуа.

Трубін - стопроцентно основний воротар. Бущан, Лунін і, можливо, Різник – на підспівах.

Тимчик - без обговорення правий фулбек. Є Конопля, але все ж таки він поки швидше гравець ротації.

Забарний - як колись Сосніхін: надійно й чемно по - британськи. Це амплуа за ним, думаю, закріпиться ще на багато років, якщо звичайно нічого не трапиться.

Матвієнко - провалив гру, але хто замість нього? Бондар? Малоймовірно. Може Кривцов. Але все ж таки він гравець ротації. І не Попов вже ж?

Миколенко, якого я попередньому пості назвав Миколаєнко, знову ж таки не повністю справлявся з Вольфом, але в Соболя це виходило значно гірше. Так що Миколенко також залишиться в основі.

Степаненко – стрижень всього захисту. Ігнатенко – поки йому не годиться навіть в підспівувачі. А Сидорчук – так, гравець кордебалету, на підтанцьовці, і ніяк не в основі.

Судаков? Це саме те ігрове місце, де можливе на сьогодні посилення команди. Це, в першу чергу, Зінченко, а за його спиною є ще й виглядає Шапаренко. Та й Піхальнок рядом. Але ж, все таки, доки травмований Зінченко швидше за все тут буде виконувати свої арії Судаков. Піхальнок, гравець Дніпра, і здається повинен грати в одній зв’язці з Довбиком, але збірна команда країни все таки не Дніпро, де вся гра побудована навколо цієї пари. До речі, є ще й Бондаренко, який цього сезону розкрився на 100500 відсотків. Але Ребров його в збірну поки не викликав. Тому все ж таки в найближчих матчах думаю, що гратиме Судаков.

Мудрик, скільки б негативу на нього не вилили, все – таки лівий вінгер №1. Зубков – гравець ротації, як, можливо, й Русин. Бо куди ще Назарія примкнути?

Місце Ярмоленко, який вчора грав правого чи то напівопорника, чи то напівправого вінгера, принаймні ще рік за ним. Але тут можливі варіації. Їх три.

Перша варіація - та, що була вчора.

Друга. Ярмоленко - правий вінгер замість Циганкова, а на його місці грає Малиновський.

Третя. Малиновський - правий атакуючих напівзахисник, Циганков - правий вінгер, а Ярмоленко в запасі.

Думаю, що так і буде, але всі ці варіації Ребров та його штаб буде прораховувати при вибиранні тактики на гру під кожного суперника.

Ну і нападник. Все ж таки перевагу Ребров віддав Довбику. Ванат, на жаль, поки гравець заміни, як і Яремчук. Та й Русин може зіграти форварда.

Тому знову залишаю питання: де може і чи може в цій команді грати Віталій Буяльський, улюбленець Київа? Чесно скажу – не знаю. Може статись так, як сталось з Лобановським та Каневським, які могли б грати в збірній СРСР, але там грали тоді Понєдєльник і Месхі, які, на думку тренерів, виглядали краще.

Та на сьогодні досить цього гадання на кавовій гущі.

З повагою,
Скіф.

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

13.06.2023, 15:42
Skyf
Статус:
Эксперт (9894 комментария)
Подписчиков:
41
Медали:
Выбор редакции × 162
Топ-матчи
Чемпионат Англии Челси Тоттенхэм - : - 2 мая 21:30
Лига Европы Марсель Аталанта - : - 2 мая 22:00
Рома Байер - : - 2 мая 22:00

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть