Регистрация, после которой вы сможете:

Писать комментарии
и сообщения, а также вести блог

Ставить прогнозы
и выигрывать

Быть участником
фан-зоны

Зарегистрироваться Это займет 30 секунд, мы проверяли
Вход

Ахметівська кротоферма.

2020-11-26 18:49 Невже ще хтось дивиться оті Ф1-Ф3 та "великий футбол"?????? Це так звані кАНАЛИ,які були створені ахметівською ...

Невже ще хтось дивиться оті Ф1-Ф3 та "великий футбол"?????? Це так звані кАНАЛИ,які були створені ахметівською кротофермою спеціально для тиску та обсирання найкращої команди України київського "Динамо"!!! Як тільки пенісов та його недоексперди не вислужуються перед рудим злочинцем,щоб відпрацювати свої срібняки!

Я не думаю,що вболівальники всі кинулися оплачувати вищевказані канали ахметівській кротофермі,щоб дивитися футболи на їхніх ресурсах! У нас є і альтернативні безкоштовні канали в Інтернеті! І я впевнений,що зубожілий укр.народ у своїй більшості і до того не міг оплачувати кабельні мережі(Воля),де паслися вказані канали,а тепер і подавно! Вони і раніше програвали у кількості глядачів порівняно з "ПРО ФУТБОЛОМ",а тепер тим більше! Так і збанкротувати можна! І,як треба не любити Україну та її вболівальників,щоб не показувати УПЛ,ЛЧ.ЛЄ!!! Ми ще раз усі переконалися в сепаратизмі отої кротоферми та її рудого злочинця,які вже 6 років стали ворогами народу України! Нехай вертається ШД в Маріуполь,де оформлений,і грає там,а не на Олімпійському,де повинна грати найкраща команда України -КИЇВСЬКЕ "ДИНАМО"!!!

Подписывайтесь на Dynamo.kiev.ua в Telegram: @dynamo_kiev_ua! Только самые горячие новости

26.11.2020, 18:49
bor1408kov
Автор:
(bor1408kov)
Статус:
Наставник (3259 комментариев)
Подписчиков:
7
Медали:
Выбор редакции × 1
Топ-матчи
Чемпионат Франции Монпелье Нант 1 : 1 Закончился
Чемпионат Украины Минай Черноморец - : - 27 апреля 13:00
Днепр-1 Динамо - : - 27 апреля 13:00
Чемпионат Англии Вест Хэм Ливерпуль - : - 27 апреля 14:30

Еще на эту тему

Лучшие блоги
Loading...
Пополнение счета
1
Сумма к оплате (грн):
=
(шурики)
2
Закрыть